Participă la cel mai important eveniment JCI al anului, Conferința  Internațională  „Descoperă JCI Moldova”

jci moldova, jci ungheni, conferinta internatională

Camera Tinerilor Antreprenori din Ungheni (JCI Ungheni) este încântată să găzduiască cel mai important eveniment JCI al anului -  Conferința  Internațională  „Descoperă JCI Moldova”,  ce va avea loc la Ungheni în perioada 23-25 august 2019.   

În fiecare an, conferința JCI Moldova aduce împreună membrii JCI din regiunile Moldovei și din afara țării, parteneri și susținători ai organizației, manageri, antreprenori, tineri leaderi și cetățeni activi, liberi profesioniști, oameni de cultură, membri ai societății civile și alte personalități marcante.

Într-un efort comun de colaborare a tinerilor antreprenori și mai mulți oameni de afaceri din Republica Moldova, JCI Ungheni, cu suportul JCI Moldova, organizează un eveniment menit să construiască colaborări de afaceri la nivel internațional, să promoveze pe scara locală și internațională experiențele antreprenorilor din țară, dar și să ofere participanților șansa de a descoperi Moldova prin diverse activități marca JCI.

Nu trebuie să rateze evenimentul:

  • Tinerii activi în căutare de idei și practici know-how
  • Tinerii antreprenori, care doresc să se extindă la nivel internațional
  • Cetățenii activi, care caută inspirație, cunoștințe și se implică in comunitățile lor

Pe agenda conferinței sunt incluse paneluri despre business și oportunitățile de investiții în Republica Moldova, business networking event, excursii la rezervația Plaiul Fagului și Mileștii Mici, și alte activități.

Mai multe detalii despre Conferința Internațională „Descoperă JCI Moldova”  poți găsi pe pagina de facebook JCI Moldova sau pe pagina web https://discover2019.jci.md/.

 

Previous JOB//Școala de Robotică și Programare se extinde și are nevoie de tine
Next JOB//CRJM anunță un concurs pentru funcția de consilier juridic
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *