OPEN MIC de Poezie Socială


Ești tânăr? Obișnuiești să îți exprimi percepția asupra lumii prin versuri Atunci acest eveniment este pentru tine.

Platforma Tinerilor organizează un Open Mic de Poezie Socială, în cadrul Salonului Internațional de Carte pentru Copii și Tineret de la Moldexpo. Tinerii/ele vor putea aborda probleme din societatea noastră printr-o metodă mai neobișnuită – prin poezie.

Niște exemple de teme discutate sunt:

  • Discriminarea;
  • Problemele minorităților;
  • Inegalitatea de gen;
  • Sărăcia;
  • Singurătatea;
  • Corupția;
  • Violența.

Nu vă limitați la aceste modele și lăsați-vă purtați/te de imaginație, astfel încât lumea are nevoie de orice punct de vedere atunci când evaluăm dificultățile ei.

Persoanele pasionate de poezie sunt invitate să se înscrie la eveniment cu ajutorul formularului de mai jos: https://surveyheart.com/form/6449686fe46a3f28a16b5827

Proiectul este o oportunitate de a-ți promova poezia, semnifică debutul tău sau poate fi doar un timp bine petrecut împreună cu persoane ce au aceleași interese ca tine. Nu rata ocazia de a te afirma și a sensibiliza audiența. Poți face o schimbare în viziunile oamenilor prin creația ta. Fie Open Mic de PNTP primul pas în direcția corectă.

Evenimentul se va desfășura pe 6 mai, între orele 15:00-17:00, în cadrul Centrului Expozițional Moldexpo, situat pe strada Ghioceilor 1 din Chișinău.

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Orange Digital Center: Înscrie-te la programul național de antreprenoriat pentru studenți și studente - Business Campus
Next CONECTAT cu sine - AUTENTIC cu ceilalți
Platforma Națională a Tinerilor pentru Participare Activă
About the author

Platforma Națională a Tinerilor pentru Participare Activă

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

two + three =