Nou eveniment organizat de Startup Grind Chișinău cu Adrien Henney


De la Paris la Moscova și Chișinău! Nou eveniment organizat de Startup Grind Chișinău! Pe 28 octombrie 2021, Startup Grind Chișinău organizează o cu Adrien Henney, cofondator și redactor-șef al East-West Digital News.

Adrien Henney este redactor-șef al East-West Digital News, o agenție internațională de știri și cercetare dedicată piețelor tehnologice din Europa de Est (Rusia: www.ewdn.com, Ucraina: www.uadn.net). Cu aproape 20 de ani de experiență în startup-uri și investiții în Franța și Europa de Est, el consiliază diverse start-up-uri, fundații și alte organizații.

Adrien publică în mod regulat articole în publicații din industrie și vorbește la universități și conferințe din Europa de Vest și de Est, Asia și America.

În timpul evenimentului, vom afla cum sunt percepute startup-urile și antreprenorii din Europa de Est în partea de vest a lumii. Cu ce ​​probleme se confruntă antreprenorii atunci când încearcă să treacă de pe piața locală pe o piață de alt nivel? Adrien ne va spune despre experiența sa și cum, din punctul său de vedere, interacționează cu antreprenori din Franța, Rusia și Republica Moldova.

Numărul de locuri la eveniment este limitat. Înregistrați-vă din timp, aici.

Detalii suplimentare, consultă pe pagina evenimentului.

Descoperă mai multe activități și evenimente pentru tineri, urmărind canalul nostru de Telegram și pagina Youth.md!

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Concurs național „Investigațiile jurnalistice ale anului 2021”
Next O scrisoare în dar | Письмо в подарок
Cebanu Marina
About the author

Cebanu Marina

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

twelve − eight =