Job pentru tineri // CNTM recrutează experţi pentru a elabora un studiu


Job pentru tineri cntm experti

Job pentru tineri // Consiliul Național al Tineretului din Moldova recrutează experţi pentru a elabora un studiu.

Consiliul Național al Tineretului din Moldova (CNTM) este structura umbrelă a 53 de organizații de tineret, ce întrunește interesele tinerilor din Republica Moldova și servește drept o platformă națională sectorului asociativ de tineret.

Conform Strategiei CNTM, actualmente sunt stabilite 5 direcții de activitate strategică a CNTM:

  • Educația tinerilor;
  • Drepturile tinerilor și incluziunea socială;
  • Dezvoltarea organizațiilor și inițiativelor de tineret;
  • Politici de tineret;
  • Abilitarea economică a tinerilor. 

Fundaţia Est Europeană a inițiat un program de consolidare a efortului de advocacy a organizaţiilor societăţii civile care lucrează direct pentru a promova drepturile şi interesele grupurilor vulnerabile – prin creare grupurilor tematice de advocacy. Unul dintre aceste grupuri este Grupul Tematic de Advocacy „Tineret”, coordonat de către Consiliul Național al Tineretului din Moldova, care implementează proiectul Inițiativa Comună a Șanselor Egale pentru Tineri.

  1. Evaluarea gradului de implementare a Programului național privind controlul alcoolului pe anii 2012-2020 și impactul acestuia asupra tinerilor. Pentru mai multe detalii accesațiToR

Având în vedere că perioada de implementare a acestui Program național este la sfârșit, iar consumul excesiv de alcool constituie una din cele mai importante preocupări sociale şi de sănătate, în special pentru tineri unde consumul de alcool se practică tot mai frecvent, pe care-l inițiază de la o vârsta tot mai fragedă, prin acest raport ne propunem să evaluăm gradul de implementare a Programului de acțiuni și impactul acestuia asupra tinerilor.

Rezultatele acestuia ne vor ajuta să punem bazele noilor documente strategice în acest domeniu care să ajute Guvernului să pună accentele pe realitățile constatate și recomandările înaintate.

Procedura de aplicare:

Dosarul de aplicare va fi transmis până în data 18 septembrie 2020, prin e-mail la cntm.corespondenta@gmail.com cu mențiunea „Inițiativa Comună a Șanselor Egale pentru Tineri.(Numărul subiectului ales 1,2 sau 3)”.  

Pentru întrebări de clarificare, vă rugăm să contactați Secretarul General al CNTM, Roman Banari, la adresa de e-mail roman.banari@cntm.md sau la numărul de telefon (+373 22) 23 51 75.

Grupul Tematic de Advocacy „Tineret” este coordonat de către Consiliul Național al Tineretului din Moldova, în cadrul proiectului „Inițiativa Comună a Șanselor Egale pentru Tineri”, susținut de Fundației Est-Europene, Agenţiei Elvețiene pentru Dezvoltare, Guvernul Suediei și Ministerul Afacerilor Externe al Danemarcei/DANIDA.

Descoperă mai multe oportunități și evenimente pentru tineri, urmărind canalul nostru de Telegram și pagina Youth.md!

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Creează sloganul pentru Festivalul Voluntarilor 2020 și câștigă premii
Next Cursuri de formare continuă ASEM. Vezi oferta
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

seventeen − 5 =