Job // A.O. „Dreptul de a fi” anunță concurs pentru angajarea unui consultant


job pentru tineri

Job // A.O. „Dreptul de a fi” anunță concurs pentru angajarea unui consultant, în elaborarea planurilor individualizate de asistență a beneficiarilor care vor locui în serviciile sociale: Locuință Protejată create cu suportul AO „Dreptul de a fi”.

AO „Dreptul de a fi” este o organizație apolitică, non-profit care dezvoltă și implementează proiecte sociale și de caritate pentru grupurile social-vulnerabile, inclusiv persoane cu dizabilități din țară. Începând cu 01 februarie 2019, AO „Dreptul de a fi” implementează  proiectului „Viața în comunitate pentru toți” care are drept scop de a dezinstituționalizarea persoanelor cu dizabilități intelectuale și psihosociale din Centrul de Plasament Temporar pentru Persoane cu Dizabilități (adulte) mun. Bălți în 2 Locuințe Protejate.

În cadrul Proiectului „Viața în comunitate pentru toți” implementat de către AO „Dreptul de a fi”, consultantul va avea sarcina de a facilita sesiunilor de Planificare centrată pe persoană și va elabora Planurile individuale de asistență pentru fiecare beneficiar al serviciilor.

SARCINILE INCLUSE ÎN SERVICIILE DE CONSULTANȚĂ:

  • Participarea împreună cu directorul de proiect la elaborarea planului detaliat de consultanță.
  • Pregătirea și organizarea ședințelor de planificare centrată pe persoană. Elaborarea PIA (planurilor individualizate de asistență) a beneficiarilor în serviciile sociale Locuință Protejată.
  • Suport la locul de muncă pentru angajați din LP în implementarea Planurilor individuale de asistență.

Cerințe de calificare:

  • Studii universitare în domeniul social;
  • Experiență de cel puțin 3 ani în prestarea serviciilor de suport și consultanță domeniul social, în special în domeniul incluziunii persoane cu dizabilități;
  • Experiență în prestarea serviciilor de asistență tehnică prestatorilor de servicii Locuință protejată pentru persoanele cu dizabilități;
  • Cunoașterea procedurilor de acreditare a prestatorilor de servicii sociale;
  • Abilități organizatorice excelente, capacități de acordare a serviciilor de suport și mentorat;
  • Abilități de lucru la calculator (obligatoriu Word, Excel, PowerPoint şi Internet);
  • Abilități bune de lucru la distanță.

Perioada de contractare:

Consultantul va planifica și coordona toate activitățile cu directorul proiectului „Viața în comunitate pentru toți” din cadrul AO ”Dreptul de a fi”.

Procedura de aplicare:

Persoanele interesate sunt încurajate să trimită: CV-ul și oferta tehnica indicând costul pentru o zi de consultanță. Documentele semnate și scanate pot fi expediate la: a.o.dreptul@gmail.com cu mențiunea Servicii de consultanță AO Dreptul de a fi” până la data de 23 noiembrie 2020.

Descoperă mai multe oportunități și job-uri pentru tineri, urmărind canalul nostru de Telegram și pagina Youth.md!

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Participă la conferința Moldova IGF 2020
Next Fă cunoștință cu Consiliul Local al Tinerilor din Soroca
Cebanu Marina
About the author

Cebanu Marina

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

10 − 4 =