[Interviu] Mia-Sînziana Barbăroșie despre experiența sa de voluntar Youth.md


interviu youth md

Echipa Youth.md se bucură de numeroși membri excepționali. Mia-Sînziana Barbăroșie este o fire implicată, creativă și activă. Urmărește interviul și află despre experiența ei în cadrul echipei noastre.

Cum ai aflat de Youth.md?

De la alți youth-iști. Sora mea, care face parte din echipa Relații Externe, a aflat de la o colegă și am aplicat împreună.

De ce ai ales să faci parte anume din acest departament?

Inițial făceam parte din echipa Reporteri, ceea ce a fost o experiență interesantă, însă după câteva luni am realizat că aceasta nu este neapărat lucrul care îmi aduce fericire și la care mă pricep, deci m-am mutat în echipa Instagram. Îmi place să fac parte din acest departament, deoarece rețele de socializare și design-ul sunt subiecte foarte captivante. 

Cum alegem corect departamentul unde aplicăm?

Când am aplicat, am reflectat asupra ceea ce îmi place să fac, la ce sunt bună și ce pare cel mai interesant. De asemenea, m-am gândit și la neajunsurile mele, astfel având posibilitatea să realizez în ce departament categoric nu voi aplica.

În ce constă munca ta în calitate de membră a platformei?

Munca mea pentru platforma Youth.md se schimbă constat, însă totul ține de pagina de Instagram a platformei – design pentru stories/postări, idei de sondaje/de stories creative și uneori de postări, etc. Desigur, munca mea și a colegilor mei din acest departament vine în strânsă legătură cu alte echipe, astfel având toți o importanță mare în fiecare aspect al platformei.

Ce ai învățat din experiența ta de voluntar?

Sunt multe lucruri pe care le-am învățat datorită mediului și a colegilor: importanța fiecărui membru a unei echipe, abilitatea de a lucra în grup și de a face compromisuri, creativitate și originalitate, cum să-mi organizez timpul, cât de greu e să fii responsabil de o pagină de Instagram și, desigur, lucruri mai concrete ce țin de departamentul în care mă aflu.

Ce sfat ai putea da unui aplicant la Youth.md?

Consider că toți membrii Youth.md sunt speciali – trebuie să faci ceva inedit ca să marchezi intervievatorul. Fii sincer și sigur pe sine când vine vorba de interviu și ține minte că omul care te intervievează nu este cineva de care trebuie să te temi, ba chiar îți poate fi un viitor prieten și coleg când faci parte din frumoasa familie Youth.md!

Îi mulțumim Miei pentru tot efortul depus în cadrul organizației și îi urăm succes în continuare!

Pentru mai multe articole, urmărește paginile de Facebook și Instagram ale Youth.md.

Reporter Youth.md: Berestean Valeria

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Descoperă mai multe despre surse alternative de energie în cadrul unui eveniment marca EcoVisio
Next Workshop pentru tineri: hărțuire sexuală vs flirt
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

12 − 4 =