[Interviu] Amalia Capmari: Am ales Youth.md pentru a mă lansa în cadrul platformelor online


interviu amalia capmari

Echipa Youth.md se bucură de numeroși recruți excepționali. Amalia Capmari este coordonatoarea echipei Foto/Video/Design. Este o fire inteligentă, creativă și activă. Urmărește interviul și află despre experiența ei în cadrul echipei noastre.

Spune-mi câte ceva despre experiența ta la Youth.md.

Am avut o experiență într-adevăr minunată pe parcursul celor 2 ani petrecuți alături de echipa Youth.md. Trainingurile, taskurile, ședințele de echipă au fost oportunități pentru mine de a mă prezenta în fața a numeroși oameni și de a-mi exprima opiniile, ideile într-un mod deschis și acceptant. Fiind coordonator de echipă, am învățat să-mi organizez timpul corespunzător și să fiu un bun îndrumător pentru voluntari. Personal, sunt recunoscătoare pentru experiența câștigată la Youth. Îmi va prinde extrem de bine în viitor.

Ce te-a ales să alegi Youth.md?

Am ales organizația Youth.md pentru a mă lansa practic în cadrul platformelor online, pentru a cunoaște oameni și pentru a învăța cât mai multe despre management, design și noutăți, oportunități.

Care a fost cel mai greu task care l-ai realizat?

Nu am considerat nici un task „greu” sau „dificil de realizat” deoarece am învățat să mă adaptez fiecărei situații, fiind în stare să îndeplinesc orice cerință în timpul unui deadline.

Ce ai învățat pe parcursul timpului ca membru?

Cu toții suntem diferiți iar asta este legătura ce ne unește. Indiferent de situație, la finalul zilei trebuie să colaborăm pentru a crea un produs frumos și a ajunge la succes. De asemenea, „deadline-ul e sfânt”.

Dacă ai putea schimba ceva, care ar fi acest lucru?

Evident, loc pentru mai bine este întotdeauna, dar având în vedere procesul continuu de dezvoltare la care am participat și eu; pe care l-am observat pe parcursul lunilor, nu aș schimba absolut nimic. E frumos să vezi o organizație în creștere. Apreciez oamenii, organizarea și determinarea fiecăruia, în special a mea.

Îi mulțumim Amaliei pentru tot efortul depus în cadrul organizației și îi urăm succes în continuare!

Nu ezita să îi urmezi exemplul și să devii cel care aduce o schimbare în societatea contemporană! Formularul de înregistrare pentru a deveni voluntar Youth.md, îl găsești aici. Termen limită: 13 iunie 2021

Pentru mai multe articole și oportunități, urmărește paginile de Facebook și Instagram.

Reporter Youth.md: Berehoi Laura

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Policy Lab: Descoperă un format interactiv de discuții despre politicile de tineret
Next Borcanul cu ficțiune: Tabără de creație pentru tinerii pasionați de cinematografie
Daniela Panico
About the author

Daniela Panico

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

16 − 3 =