Înscrie-te platforma educațională IT Academia și pășește spre o carieră IT

cariera it, codifun, program de instruire

Vrei să pășești spre o carieră IT și să te asiguri că vei avea parte de o experiență de învățare captivantă și descoperiri care îți vor redefini perspectivele profesionale?

Prin completarea acestui formular devii participant la etapa de selectare a participanților programului de instruire lansat de compania DevelopmentAid în colaborare cu CODIFUN, prin intermediul căruia 80 de tineri din Moldova vor obține cunoștințele și vor dezvolta toate abilitățile necesare în calitate de Web Developer.

Web Development presupune activitatea de dezvoltare a website-urilor sau aplicațiilor web cu care interacționează utilizatorii, atât partea de programarea a interfeței, cât și logica acestuia. În cadrul cursului online vei însuși noțiunile de bază care sunt necesare pentru a dezvolta și menține un site web. La bootcamp vei aplica aceste noțiuni în practică, întărind cunoștințele în domeniu.

Pe parcursul 1 lună jumătate vei studia online, câte minim 15 minute pe zi, pentru a acumula numărul de puncte necesar pentru participarea la bootcamp. Următoarea lună va fi dedicată atelierelor practice, în cadrul cărora vei aplica în practică cunoștințele acumulate, fiind îndrumat de mentori la centre de training. După bootcamp vei avea posibilitatea să faci un Internship la DevelopmentAid cu oportunitatea de angajarea ulterioară.

Mai multe detalii vei afla la evenimentul de lansare a Programului, care va avea loc la data de 11 Decembrie, ora 18:30, în cadrul companiei DevelopmentAid la adresa Ion Nistor 17.

Te poți înregistra aici.

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Participă la conferința non-formală „Programele Erasmus+: Youth in Action şi European Solidarity Corps în Republica Moldova”
Next Vezi care sunt totalurile pentru anul 2018 și activitățile pentru 2019 în cadrul Sporter Awards
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

nineteen − 10 =