PARTICIPĂ LA JOCURI INTELECTUALE ÎN DOMENIUL ELECTORAL ORGANIZATE DE CICDE


Centrul de Instruire Continuă în Domeniul Electoral anunță înscrierea la ediția a VI-a a jocurilor intelectuale cu tematică electorală  Ce? Unde? Când? în perioada 1-30 aprilie 2022. Cum te poți înscrie la o nouă ediție de jocuri intelectuale?

La ce-a de-a VI-a ediție de jocuri intelectuale cu tematică electorală CE? UNDE? CÂND? se pot înscrie echipe formate din tineri și tinere cu vârsta cuprinsă între 17 și 21 de ani din orice regiune a țării.

Jocul se va desfășura la Chișinău, cu prezență fizică în data de 7 mai 2022. Locul desfășurării și detaliile organizatorice vor fi comunicate echipelor înscrise.

Pentru a vă înregistra echipa, completați acest formular.

Conceptul jocului „Ce? Unde? Când?” presupune că echipele participante vor trebui să răspundă la o serie de întrebări de logică și erudiție cu tematică electorală. Vedeți aici și aici cum s-au desfășurat edițiile anterioare.

Jocul intelectual cu tematică electorală a avut loc pentru prima dată în septembrie 2017 și este organizat în parteneriat cu Clubul Moldovenesc de Jocuri Intelectuale în cadrul Proiectului „Consolidarea democrației în Moldova prin alegeri incluzive și transparente” implementat de către Programul Națiunilor Unite pentru Dezvoltare (PNUD) Moldova, cu suportul financiar al Agenției Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională (USAID). Din 2017 până în prezent, la concursul organizat de CICDE au participat în total peste 1000 de persoane din aproximativ 100 de instituții de învățământ. 

Descoperă mai multe activități și evenimente pentru tineri, urmărind canalul nostru de Telegram și pagina Youth.md!

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous PROGRAMUL EUROPEAN PRE-ACCELERATOR EIC JUMPSTARTER. APEL DESCHIS
Next CÂȘTIGĂ O BURSĂ DE MASTER ÎN LITUANIA
Ecaterina Braguță
About the author

Ecaterina Braguță

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

14 + 1 =