Grant cultural de 25.000 USD pentru proiecte în muzică, sport sau artă


grant cultural ambasada sua

ONG-urile non-profit din Republica Moldova pot beneficia de un grant cultural acordat de Ambasada SUA, pentru organizarea diferitor activități și proiecte în muzică, sport sau artă.

Secția Afaceri Culturale a Ambasadei SUA în Republica Moldova se implică activ în stabilirea de rețele culturale, profesionale și academice și parteneriate între profesioniștii moldoveni și americani în muzică, sport și arte. Ambasada SUA invită ONG-urile non-profit să aplice pentru un grant cultural în valoare de până la 25.000 USD, pentru susținerea și promovarea acestor domenii.

Solicitanți eligibili pentru acest grant cultural: ONG-urile non-profit din Moldova, ONG-urile non-profit americane care vor colabora cu un ONG din Moldova sau activează în beneficiul unei audiențe moldovenești, instituțiile publice din Moldova.

Subvențiile acordate nu vor depăși suma de 25.000 USD. Se preconizează acordarea de 5-10 subvenții. Organizațiile nu ar trebui să depună mai multe propuneri de subvenții decât dacă scopul, obiectivul și conținutul propunerilor variază semnificativ.

Programele și activitățile pot include, dar nu se limitează la: ateliere de coaching, expoziții, spectacole și colaborări creative. Programul trebuie să includă o componentă distinctivă Americană.

Totodată, ONG-uril non-profit interesate pot participa la o sesiune de informare a granturilor culturale, care va avea loc pe 6 februarie, 16.00, organizată la America House.

Data limită de depunere a dosarului: 20 februarie 2020, 18:00.

Persoana de contact: Alexandru Leanca, LeancaAI@state.gov

Puteți găsi mai multe informații despre procedura de aplicare pentru acest grant cultural, aici.

Descoperă cele mai noi oportunități pentru tine, împreună cu youth.md!

Previous Career Talks: descoperă domeniul web design și graphic design
Next Job în Chișinau: se caută psiholog, logoped și psihopedagog
Cebanu Marina
About the author

Cebanu Marina

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *