Fii coordonator de programe în Moldova, în cadrul programului Erasmus pentru tineri antreprenori


Programul „Erasmus pentru tinerii antreprenori”, finanțat de UE, a lansat o cerere de propuneri pentru selectarea organizațiilor intermediare care să implementeze programul în Republica Moldova și Ucraina.

Erasmus pentru Tinerii Antreprenori este un program de schimb transfrontalier. Acesta oferă antreprenorilor debutanți șansa de a învăța de la antreprenori cu experiență din alte țări participante la Programul pentru Piața Unică (PPU), iar antreprenorilor cu experiență le oferă acces la idei inovatoare și la noi parteneri și/sau piețe. 

Obiectivul general al programului Erasmus pentru tinerii întreprinzători este de a consolida spiritul antreprenorial, cooperarea internațională și competitivitatea IMM-urilor europene

și de a încuraja potențialii întreprinzători debutanți din țările participante.

Organizațiile intermediare vor deveni puncte de contact locale ale EYE.  Acestea îi vor ajuta pe întreprinzătorii aflați la început de drum să găsească antreprenori gazdă și să ofere asistență acestora pentru a beneficia de program.

Sunt invitate să candideze organizațiile noi sau cu experiență din Republica Moldova și Ucraina ale căror activități principale sunt sprijinirea întreprinderilor mici și a antreprenorilor.

Bugetul total al cererii de propuneri este de 5 milioane de euro.

Termenul limită de depunere a cererilor este 27 iunie.

Mai multe detalii aici.

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Înscrie-te la cursul gratuit Front-End Developer de la Orange Digital Center și învață azi cum să construiești webul viitorului
Next Participă la un marș în susținerea parcursului european al Republicii Moldova
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

14 + fourteen =