Festivalul ”Noaptea Filmelor sub Stele” revine cu a patra ediție. Vezi care este programul


noaptea filmelor sub stele

Începând cu data de 24 august, va avea loc a IV-a ediție a  Festivalului Noaptea Filmelor sub Stele pe teritoriul Muzeului Național de Istorie. Intrarea va fi permisă de la orele 20:15, iar rularea filmului se va începe la 20:40. Deci sunteți invitați să veniți în intervalul acestor ore pentru a ocupa un loc comod și un beanbag.

În programul pentru prima săptămână puteți viziona:

24.08 | The Seven Year Itch (1955) | 1h 45 min

The Seven Year Itch reprezintă numele unui film de comedie produs sub regia lui Billy Wilder, care îi are în rolurile principale pe Marilyn Monroe, Tom Ewell și Evelyn Keyes. O istorie captivantă despre căsnicie și obstacolele întâlnite pe parcurs în forma unei blonde atractive.

25.08 | Breakfast at Tiffany’s (1961) | 1h 55min

Mic dejun la Tiffany’s este un film american din 1961 cu Audrey Hepburn și George Peppard, Patricia Neal, Buddy Ebsen, Martin Balsam și Mickey Rooney. În New York-ul anilor ’60 o tânără frumoasă și sofisticată, duce o viață ușoară și fără obligații, dar se întâmplă ceva ce amenință să distrugă echilibrul șubred al vieții ei.

26.08 | The Great Dictator (1940) | 2h 5min

Dictatorul este un film regizat de către Charles Chaplin, care joacă și rolul principal. Filmul lui Chaplin este excepțional mai ales datorită faptului că este o satiră curajoasă de condamnare a lui Hitler și a nazismului și de asemenea pentru portretizarea persecuțiilor la adresa evreilor din Europa.

Scopul principal al Festivalului Noaptea Filmelor Sub Stele este de a promova filmele clasice anilor 30-70 ce au cucerit întreaga lume cu istoriile lor și au modelat industria filmelor.

Anul acesta vor fi 140 de beanbag-uri, dar se va proceda după regula: primul venit, primul servit. Sunteți rugați să vă asigurați cu o păturică și o dispoziție bună!

Biletul de intrare: 20 lei (Biletul îl veți putea procura în ziua evenimentului la intrarea în Muzeul Național de Istorie)

De asemenea, dacă vrei să câștigi 2 invitații la oricare din aceste filme, intră pe pagina noastră de Facebook și înscrie-te la concurs. Pentru fiecare zi de ecranizare, poți câștiga bilete pentru tine și o persoană dragă.

Contacte:

hello.finb@gmail.com

068893503 – Nika,

060157747 – Iulia.

Previous Come to Women's Day in Chisinau to assert yourself as a personality !
Next Dacă ești student al școlii de Design, vino la un offline dedicat ție !
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *