Talk Show organizat de Radio Moldova Tineret: „Schimbarea la față a Universității”


Talk Show radio moldova tineret

Talk Show organizat de Radio Moldova Tineret: „Schimbarea la față a Universității”. Invitați: reprezentanți ai Ministerului Educației, Culturii și Cercetării, lectori universitari și studenți.

Vineri, 10 iulie, cu începere de la ora 11:00, Radio Moldova Tineret (RMT) te invită la dezbaterea publică online cu genericul: „Schimbarea la față a Universității”. Evenimentul va fi organizat pe platforma zoom.us şi poate fi urmărit pe privesc.eu şi pe pagina de Facebook a Radio Moldova Tineret.

Contextul desfășurării evenimentului este oferirea de către Banca Mondială a unui credit de 39.4 milioane $ pentru reformarea sistemului de învățământ superior din Republica Moldova, prin aplicarea unor măsuri ce au drept scop sporirea calității educației universitare.

În cadrul dezbaterii sunt aşteptaţi reprezentanţi ai Ministerului Educației, Culturii și Cercetării, lectori universitari, absolvenți ai universităților, studenți moldoveni care-și fac studiile atât în țară, cât și peste hotare.

Talk Show „Schimbarea la față a Universității” face parte din seria de evenimente publice organizate de Radio Moldova Tineret în parteneriat cu Fundaţia Friedrich Ebert Moldova. Evenimentul va fi moderat de către prezentatorii RMT Alexandru Ghețan și Alina Bacalov.

Tinerii interesaţi de tematica și aspectele discuției pot participa și interacționa în cadrul dezbaterii prin intermediul paginii de Facebook a Radio Moldova Tineret, unde va fi transmis evenimentul.

Descoperă mai multe oportunități pentru tineri, alături de echipa youth.md!

Previous PUNE UMARUL angajează organizatori comunitari din diferite regiuni ale Republicii Moldova
Next #PrinMoldovaFărăHartă Conacul „Micului Prinț” – Descoperă istoria palatului Manuc Bei de la Hâncești
Cebanu Marina
About the author

Cebanu Marina

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *