Fă-ți vocea auzită la YouthSpeak Forum 2017


Moldova YouthSpeak Forum 2017

Cînd? Sâmbătă, 27 mai, de la 9:00-19:00

Unde? Tekwill (Strada Studenților 9/11)

O scurtă descriere:

YouthSpeak Forum este o mișcare globală organizată anual în peste 120 de țări, iar în Republica Moldova a ajuns la cea de-a doua ediție.

Forum-ul va fi structurat în 3 părți:

  • Inspirație: în prima etapă a forumului va avea loc interacțiunea dintre diverși speakeri, lideri ai  societății civile, reprezentanți ai afacerilor de succes din Republica Moldova și persoane importante din administrația statului.
  • Implicare: participanții vor fi grupați în echipe și vor încerca să găsească soluții reale pentru problemele aduse în discuție, generând noi idei și proiecte ce vor fi ulterior implementate.
  • Acționare: pentru a crea un impact real, ideile se transformă în acțiuni concrete. Astfel, grupurile de tineri vor căuta diverse metode pentru a pune în practică soluțiile discutate.

Prețul unui bilet este de 150 MDL și poate fi găsit pe Fest.md, pentru mai multe detalii despre bilete puteți lăsa un mesaj pe pagina de Facebook a evenimentului.

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Ești pasionat de fotografie? Participă la un concurs de artă fotografică și reprezintă Moldova la Soci
Next Elevii claselor primare și gimnaziale vor primi manuale gratuit. Vezi cît vor achita elevii de liceu pentru un manual
Mentenanta
About the author

Mentenanta

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

1 × two =