Eveniment public ce unește antreprenorii inovatori și cercetătorii: Enrich Information Day & Training

Eveniment gratuit pentru tineri, eveniment public în Chișinău, inovație în Chișinău

Eveniment gratuit pentru tineri, eveniment public,

Agenția Națională pentru Cercetare și Dezvoltare (ANCD) te invită la un eveniment public pentru tineri: ENRICH Information Day & Training, care se va desfășura în cadrul Expoziției Internaționale Specializate – INFOINVENT 2019, ediția a XVI – a.

Evenimentul din Chișinău va avea loc la data de 23 noiembrie 2019, ora 9.30, în Sala de conferință, et. II, CIE Moldexpo.

Evenimentul este destinat antreprenorilor cu potențial de inovare și cercetătorilor în vederea facilitării cooperării întru dezvoltarea proiectelor de anvergură multinațională. Veți avea ocazia să vă inspirați din experiența specialiștilor din Ungaria din cadrul rețelei European Network of Research & Innovation Centres and Hubs – domnul Béla KARDON și Ildikó DOROGI.

În acest sens, evenimentul dat reprezintă o platformă ideală pentru întâlniri de afaceri, crearea de noi colaborări de perspectivă și dezvoltarea de parteneriate pentru noi proiecte.

Evenimentul se va desfășura în limba engleză cu traducere simultană în română.

Înregistrarea la eveniment este online și va fi deschisă până la data de 20 noiembrie 2019. la următorul link. Agenda poate fi accesată la următorul link.

Pentru întrebări suplimentare despre acest eveniment public, poți contacta la adresa alina.bregnova@ancd.gov.md sau la numărul de telefon 0677 33 091, 022 270 445.

Alte evenimente din Chișinău pentru tineri găsești pe platforma Youth.md.

Acest articol a fost adăugat în cadrul campaniei #casăștii, ce se desfășoară în contextul proiectului „Sporirea accesului tinerilor la programele naționale și internaționale de dezvoltare personală”, implementat în cadrul Programului de Granturi 2019 pentru organizațiile de tineret al Ministerului Educației, Culturii și Cercetării.

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Job full-time pentru tineri: asistent Social
Next Vino la un eveniment de Zhenya Salinski și Cat Jugravu: Problemă de iubire
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

7 + eleven =