Participă la concursul „Fii reporter în școala ta” şi spune lumii despre locul unde înveți

CMT, vocea tinerilor, tinerii vorbesc

Centrul Media pentru Tineri și IREX Europe lansează concursul „Fii reporter în şcoala ta”.

Concursul este destinat elevilor din clasele gimnaziale și liceale din Republica Moldova.

Prin intermediul acestuia, dorim să încurajăm elevii să scrie despre şcolile în care studiază, despre proiectele educaţionale, profesorii sau colegii care îi inspiră, inițiativele interesante, precum și despre eventualele derapaje în procesul de învăţământ sau de altă natură.

Doritorii de a participa la concurs trebuie să expedieze 1-5 fotografii, însoțite de un text (cel puțin trei fraze), până pe data de 31 mai.

Organizatorii își rezervă dreptul de a nu publica materialele care discriminează alți tineri, incită la ură sau dezinformează.

Articolele care vor corespunde tuturor criteriilor vor fi publicate pe site-ul Centrului Media pentru Tineri: www.voceatinerilor.md. În cazul în care autorii vor solicita protejarea identității, materialele vor fi publicate sub anonimat.

Autorii celor mai bune articole vor câștiga câte un bilet la Youth Multimedia Camp – tabără de vară pentru tineri organizată, în perioada 12-14 iulie, de către Centrul Media pentru Tineri, în parteneriat cu IREX Europe. Aici, în cadrul a mai multor ateliere, tinerii vor avea posibilitatea să învețe de la experți din domeniu tehnici de fotografiere și filmare și instrumente de promovare pe social media. De asemenea, vor avea posibilitatea să interacționeze cu tineri din toată țara.

Aşteptăm articolele voastre, împreună cu datele de contact (numele, prenumele, clasa și școala în care vă faceți studiile), pe adresa: scriutinerii@gmail.com.

Persoană de contact: Diana Bulai, tel.: 079 314 661

Previous Află cum se scrie o anchetă corect la atelierul de metode şi practici ale jurnalismului de investigaţie
Next Școală de Vară în Austria, pentru studenți, organizată în cadrul Programului Politicii Europene de Vecinătate
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *