Ești membru al unei organizații de tineret? Participă la Conferința Națională a Organizațiilor de Tineret

cnot moldova, conferinta nationala a organizatiilor de tineret, cntmoldova, organizatii de tineret

Consiliul Național al Tineretului din Moldova invită organizațiile de tineret să se înscrie pentru a participa la Conferința Națională a Organizațiilor de Tineret (CNOT). Evenimentul se va desfășura în perioada 30 noiembrie – 2 decembrie și va aduna 50 de reprezentanți ai organizațiilor de tineret din țară.

Conferința Națională a Organizațiilor de Tineret (CNOT) are drept obiectiv crearea unei comunități de organizații de tineret și oferirea unui suport necesar în capacitarea instituțională a acestora.

În ediția din acest an, participanții vor avea posibilitatea să discute despre strategia de marketing pentru organizațiile de tineret, despre planificarea strategică, și anume, managementul proiectelor sau despre recrutarea și motivarea angajaților, etc. De asemenea, în cadrul conferinței se vor desfășura trei panele de discuții, reprezentanții vor beneficia de traininguri din partea reprezentanților din cadrul Forumului European de Tineret și vor putea participa la câteva sseiuni informale.

Pentru a participa la conferință trebuie să fii reprezentant al unei organizații de tineret din țară, să completezi formularul de înregistrare și să-l expediezi la adresa de email cntm.corespondenta@gmail.com până pe 18 noiembrie, ora 17.00.

Atenție, numărul de locuri pentru fiecare domeniu este limitat, astfel participanții vor fi selectați conform ordinii înscrierii. Toate cheltuielile pentru cazarea, alimentarea și transportul participanților urmează a fi acoperite de către organizatori.

Detaliile suplimentare privind locația și agenda evenimentului, vor fi transmise nemijlocit participanților.

Detalii afli de la:

Mihai Rotaru

Coordonator direcție Dezvoltarea Instituțională și a Inițiativelor de Tineret,

Consiliul Național al Tineretului din Moldova,

email: mihai.rotaru@cntm.md

(+373) 68 73 58 39

Conferința Națională a Organizațiilor de Tineret este organizată de Consiliul Național al Tineretului din Moldova în cadrul Programului anual de Granturi pentru sectorul de tineret, finanțat de Ministerul Educației, Culturii și Cercetării al Republicii Moldova.

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Vino la o proiecție de film în contextul Zilei Internaționale a Toleranței
Next Înscrie-te în program și beneficiază de un stagiu profesional în Austria
Youth.md
About the author

Youth.md

1 Comment

  1. […] Подробности смотри здесь […]

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *