Engineering Talks: Webinar despre formarea unui inginer de succes


webinar profesia de inginer

Participă la un webinar organizat de  Tekwill şi Clubul Ingineresc Micro Lab, unde vei afla despre importanța activităților extracurriculare pentru profesia de inginer!

Cât crezi că e de importantă frecventarea activităților extracurriculare pentru viitoare ta profesie? Cum îți imaginezi itinerarul spre a ajunge un inginer de succes?

Află împreună cu invitații la eveniment, răspunsul la aceste întrebări în cadrul Engineering Talks| Formarea unui inginer de succes.

La discuții se vor alătura 3 speakeri care își vor împărtăși din experiența pe care au avut-o în cadrul activităților extracurriculare și ce impact au avut acestea în dezvoltarea carierei lor. Astfel, ai ocazia să le “furi” niște tips-uri pentru a te forma în plan profesional.

Notează-ți în agendă data de 29 august, ora 17:00! Evenimentul va avea loc pe platforma de conferințe video: zoom.us

Intrarea la webinar este gratuită însă nu uita să te înregistrezi pentru a obține linkul de intrare. Link-ul pentru înregistrare, îl găsești aici.

Urmărește pagina de facebook a evenimentului, pentru a fi la curent cu detaliile.

Descoperă mai multe oportunități și evenimente recente, urmărind canalul nostru de Telegram și pagina Youth.md!

Previous Republica Moldova împlineşte 29 de ani! Fă cunoştinţă cu semnatarii Declaraţiei de Independenţă - oamenii cărora le datorăm libertatea
Next Finanțare nerambursabilă pentru proiecte de inovare
Cebanu Marina
About the author

Cebanu Marina

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *