Elevii și studenții din Moldova pot participa la un eveniment de dezbatere din România


eveniment de dezbatere

Organizația Studenților din Universitatea Babeș-Bolyai organizează EduOpen, eveniment de dezbatere, unde sunt invitați elevii și studenții din Moldova!

EduOpen se adresează în acest an atât studenților, cât și elevilor de liceu pasionați de dezbateri academice. Participanții nu trebuie să aibă neapărat experiență în dezbateri pe cât ambiția, curajul și dorința de a participa la această competiție întrucât vor fi instruiți în primele zile ale evenimentului. Mai apoi, vor avea loc dezbaterile academice, iar în ultima zi a evenimentului vor avea loc finalele dintre cele mai bune echipe.

Întrucât contextul actual nu permite organizarea evenimentului în format fizic, această ediție va fi desfășurată în mediul online, pe platforma Zoom.

EduOpen este o competiție de dezbateri academice care ajunge, în acest an, la ediția a VI-a. Evenimentul este organizat de către cei de la Organizația Studenților din Universitatea Babeș-Bolyai, pe numele lor, OSUBB, un ONG care întrunește studenți de la toate facultățile din UBB și care se ocupă cu reprezentarea studențească.

Pentru a te înregistra la acest eveniment de dezbatere, accesează acest link!

Dacă aveți întrebări suplimentare puteți scrie la următoarele adrese de e-mail: mihaelaionelafurculita@gmail.com și maria.bejan@osubb.ro.

Descoperă mai multe oportunități și evenimente pentru tineri, urmărind canalul nostru de Telegram și pagina Youth.md!

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous YASS Moldova organizează o lecție publică pentru tineri: Cine este un Data Scientist?
Next Cursuri online gratuite despre: Reguli de securitate de bază în mediul digital
Cebanu Marina
About the author

Cebanu Marina

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *