Educație financiară pentru tineri. Fintech Moldova şi MentorMe au pregătit o serie de evenimente online


educație financiară pentru tineri

Fintech Moldova şi MentorMe te invită la primul eveniment online din seria Financial Inclusion and Financial Literacy, care va avea loc pe 3 august 2021, în format online.

Potrivit celui mai recent raport al Băncii Mondiale, aproximativ 1,7 miliarde de oameni nu au acces la servicii bancare. Nu este surprinzător că majoritatea sunt locuitori ai țărilor în curs de dezvoltare.

Pe măsură ce Fintech se îndreaptă spre o nouă eră, el are potențial uriaș de a elimină decalajul în regiunile defavorizate și poate oferi incluzine și alfabetizare financiară la scară largă.

În cadrul evenimentului se va discuta despre cum Fintech-ul poate schimba viitorul financiar pentru locuitorii țărilor în curs de dezvoltare. Participanții vor vedea studii de caz și vor analiza exemple care pot fi implementate în Moldova.

Speaker: Doina Chiseliță

Doina este consultant în tehnologii financiare (FinTech) în cadrul EY (Ernst & Young) în Londra, unde conduce inițiativa EY de a ajuta firmele FinTech să se dezvolte și să-și extindă afacerea.

Doina este specializată în domenii FinTech precum open banking, finanțe alternative, incluziunea financiară, IMM-uri, și InsurTech, și cunoaște foarte bine metodologia Lean Startup și Design Thinking.

Detalii suplimentare, vezi pe pagina evenimentului.

Descoperă mai multe activități și evenimente pentru tineri, urmărind canalul nostru de Telegram și pagina Youth.md!

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Evenimente culturale: Festivalul „Gellu Naum” va avea loc în format mixt
Next 5 scriitori ai epocii moderne care au dezvoltat nonconformismul
Cebanu Marina
About the author

Cebanu Marina

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

sixteen − eight =