Discuție online cu Răzvan Boldiș despre „noua realitate” pentru mediul de afaceri


discuție online pentru antreprenori startup grind chișinău

Participă la o discuție online despre „noua realitate” pentru mediul de afaceri și în special pentru start-up-urile din Europa de Est, alături de Răzvan Boldiș, fondatorul start-up-ului românesc indexAR.

În cadrul discuției LIVE la Startup Grind Chișinău, Răzvan Boldiș, va relata cum i-a influențat pandemia afacerea, ce s-a schimbat în planul lor de activitate pentru anul 2020 și va împărtăși despre câteva practici și instrumente care îl ajută să se adapteze și să exceleze în noua realitate.

Răzvan a construit un startup care folosește tehnologia de Realitate Augmentată pentru a da posibilitatea companiilor să-și aducă produsele și serviciile în viața clienților.

Transformarea Digitală a accelerat interesul față de soluția oferită de indexAR în domeniile de vânzări, HR și marketing.

„Crearea unei experiențe în AR durează doar 5 minute, în loc de 5 luni cât ar dura crearea unei aplicații de la zero, de asemenea, putem să comparăm produsul cu Wix sau WordPress pentru campanii de AR”.

Răzvan a reușit să acumuleze investiții de peste 250K EURO. Pasiunea pentru antreprenoriat a început să prindă contur în urma participării la EMPRETEC în 2010. De atunci și până în 2015, când a fost fondată compania care a dezvoltat indexAR, a testat mai multe idei.

Autodidact din fire, a lucrat în diverse domenii (vânzări, asigurări de viață, IT, advertising), acumulând experiență pentru a pune bazele propriei companii.

În 2019 a participat în acceleratorul de afaceri InnovX by BCR, unde a lucrat la dezvoltarea start-up-ului său.

Despre lecțiile învățate în accelerator, despre noua realitate și despre planurile de viitor, vei afla joi, 30 Iulie, la 17:00, la o discuție online. Fii online atunci și urmărește pagina de facebook Startup Grind Chișinău.

Descoperă mai multe oportunități pentru tineri, alături de echipa youth.md!

Previous API selectează 15 redacții regionale care vor beneficia de un program complex de instruiri și activități
Next Job part-time // „EcoVisio” caută un Social Media Manager pentru Instagram
Cebanu Marina
About the author

Cebanu Marina

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *