Descoperă top 3 cărți despre anxietate


Anxietatea este un simțamânt de neliniște și îngrijorare, care se poate generaliza ca o suprareacție la o situație care este vazută în mod subiectiv ca amenințătoare. Doar persoana afectată se implică în așteptarea unei amenințări viitoare. Anxietatea nu este același lucru cu frica, care este un răspuns la o amenințare reală sau percepută. Anxietatea este adesea acompaniată de tensiune musculară, agitație, oboseală și probleme de concentrare. Descoperă 3 cărți ce vă vor răspunde la toate întrebările legate de anxietate.

Născut anxios de Daniel P. Keating

Născut anxios

Născut anxios este cea mai cunoscută lucrare a psihologului și pediatrului american Daniel P. Keating. Una dintre tezele fundamentale ale cărții este aceea că stresul la care este expusă o persoană în primul an de viață poate avea o influență hotărâtoare asupra dezvoltării ei ulterioare. Keating argumentează, invocând o serie întreagă de studii din diverse domenii, că nivelul de stres la care sunt expuși părinții este transmis, printr-un soi de contaminare, copilului, printr-un proces epigenetic descris, pe larg, în carte.

Psihologia fricii de Christophe Andre

Diversele tipuri de temeri, fobii, angoase, tulburări de panică și multe altele sunt prezentate clar și în mod accesibil de acest autor cu o mare experiență în domeniu. De la factorii declanșatori până la modalitățile de control al acestei emoții universale, toate aspectele importante sunt trecute în revistă de Christohpe Andre. In plus, toate informațiile sunt susținute de exemple și relatări din bogata lui experiență.

Cum să vă controlați anxietatea înainte ca aceasta să vă controleze de Albert Ellis

Cum sa va controlati anxietatea inainte ca aceasta sa va controleze - Dr.  Albert Ellis - Libraria CLB

Urmând regulile terapiei raţional-emotive şi comportamentale (T.R.E.C.) elaborate de dr. Albert Ellis, vă puteţi controla anxietatea înainte ca aceasta să pună stăpânire pe dumneavoastră.

În cartea de faţă veţi găsi nenumărate exemple de cazuri pe care dr. Ellis le-a tratat cu succes. Sunt incluse peste 200 de maxime raţionale care vă vor diminua anxietatea nesănătoasă şi vă vor amplifica şansele de succes, satisfacţie şi fericire, acasă şi la locul de muncă.

Nu ezita să ne urmărești și pe paginile noastre de Telegram, Facebook și Instagram pentru a fi la curent cu toate oportunitățile pentru tine!

Reporteră Youth.md: Șchiopu Felicia

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Simte gustul produselor autohtone la Cămara Fest, parcul „Alunelul”, 6-7 august
Next Vezi programul săptămânii la Centrul de Tineret Buiucani!
Valeria Berestean
About the author

Valeria Berestean

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

2 × 3 =