Descoperă Moldova prin proiectul „Drumeții prin Interjecții”


A început proiectul „Drumeții prin interjecții”, cu o durată de 4 luni, având ca scop dezvoltarea relațiilor om-natură prin organizarea de plimbări cu subiecte diferite pentru fiecare ediție.

În total, vor fi 4 drumeții planificate, prima în luna august și ultima în luna noiembrie. Scopul este să fie dezvoltate trasee pentru drumeții într-un perimetru de 15 km în jurul comunei Băcioi.

Pe parcursul acestui proiect, vei avea ocazia să practici traseele pe care le-am creat. Iar după finisarea proiectului vei avea posibilitatea să le practici și singur, deoarece acestea vor fi publicate pe paginile noastre.

Prima drumeție va avea loc pe data de 22 august, iar pentru a participa este obligatoriu să completezi formularul de înscriere.

Locurile sunt limitate, așa că sugerăm să te grăbești!

Vârsta: 15+

Participarea la acest proiect este absolut gratuită, așa că te încurajăm să te alături și să descoperi frumusețea naturii alături de noi!

Acest proiect este creat de Centrul Tinerilor din Comuna Băcioi. Află mai multe despre ei, accesând pagina lor de Facebook sau Instagram.

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Discover the United States through Exchange Programs | Life After FLEX
Next Cum utilizăm rețelele sociale pentru a promova proiectele și campaniile cu impact
EH! Moldova
About the author

EH! Moldova

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

19 + eighteen =