Descoperă inteligența artificială ca și o oportunitate de business dincolo de hype

start up grind, Andrei Nagy, inteligenta artificială

Trăim în era când inteligența artificială nu mai poate fi categorizată drept ceva de domeniul fantasticului sau pur și simplu un trend, iar tot mai multe startupuri integrează mecanisme inteligente pentru a-și optimiza activitatea. Pe 28 martie, ora 18.00, vino la un nou eveniment Startup Grind Chișinău cu Andrei Nagy, co-fondator și director operațiuni AlphaBlock, un startup bazat pe inteligență artificială care construiește soluții de management a investițiilor.

Andrei are experiență în consultanță și implementarea tehnologiilor inovative în domeniul bancar, telecomunicații, orașe inteligente ș.a. atât pentru sectorul privat cât și pentru instituții de stat.

Activitatea sa include și poziții precum director business development Alcatel-Lucent, director vânzări MasterCard România și director afaceri guvernamentale IBM România.

Andrei a contribuit la dezvoltarea și susținerea unor echipe de antreprenori care au reușit să își scaleze afacerile și să ofere soluții în domenii precum:

➡ Transformare Digitală;
➡ Managementul Proceselor;
➡ Securitate Cibernetică;
➡ Internet of Things;
➡ Analiză de Date Avansată;

În prezent activează în cadrul AlphaBlock, un mecanism inteligent care se folosește de inteligența artificială ca să construiască soluții de management a investițiilor și tinde să revoluționeze sectorul FinTech. AlphaBlock asigură, îmbunătățește, validează, generează și distribuie investiții create de Alpha care sunt cumpărate, nu vândute.

Citește mai multe despre activitatea lui Andrei Nagy aici https://www.linkedin.com/in/andreinagy sau vino la Startup Grind Chișinău și află mai multe despre cum va arăta viitorul chiar de la el http://bit.ly/StartupGrind-AI

Evenimentul va avea loc în cadrul Innovatic Fest/Roboshow, la Muzeul Naţional de Istorie a Moldovei. Biletul la Startup Grind Chișinău îți oferă și acces gratis la Innovatic Fest.

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Fii martorul Bătăliei Secolului. Vezi cine e mai tare Magia sau Știința în cadrul celui mai așteptat eveniment
Next Participă în concursul de eseuri „European Union – the way project” și câștigă premii
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

7 + 11 =