Cum să economisești bani atunci când vrei să fii un fashion icon


fashion

Rețelele de socializare și industria fast fashion au redefinit moda. Să repeți o ținută pe internet este considerat neadecvat, ceea ce ne influențează să achiziționăm mai multe articole vestimentare; să cheltuim mai mulți bani și implicit, să contribuim la poluarea mediului înconjurător. Iată cinci sfaturi pentru a soluționa aceste probleme:

Achită cu bani cash

Este mai înșelător dacă plătim achiziția folosind cardul de credit. Bancnotele se asociază cu efortul depus pentru a le câștiga. Așadar, să plătim cash ne face să ne gândim de două ori dacă ne dorim acel lucru cu adevărat.

Cumpără (și) la mâna a doua

În afara faptului că reprezintă o formă de a te exprima, hainele la mâna a doua sunt mult mai ieftine și de o calitate mai bună. În trecut, articolele vestimentare erau create pentru a rezista în timp; fiind folosite materiale de mai bună calitate, deseori – cusute manual. Se deschid din ce în ce mai multe magazine, în care găsim haine la mâna a doua; atât online, cât și offline, de unde le putem achiziționa. 

Caută reduceri

Mai ales în cazul cumpărăturilor online, orice cod, voucher; cupon face o diferență vizibilă. Dacă articolul pe care vrei să-l cumperi este la preț întreg, lasă-l în coș și revino peste câteva ore sau zile; pentru că este foarte posibil să fi apărut reduceri. În plus, astfel, eviți cumpărăturile impulsive!

Things You Never Noticed About Cher From Clueless

Gândește bine reducerile

Ai cumpăra acel produs la preț întreg? I-ai atrage atenția dacă nu era la reducere? Dacă răspunsul este nu, atunci merită banii?

Vinde ceea ce nu folosești

Indiferent dacă este un scaun sau o pereche de ochelari, poți să le vinzi pentru a câștiga bani și a păstra loc liber în dulap pentru ceva de care te-ai bucura cu adevărat. Ai putea să începi o mică afacere pe Instagram unde să vinzi haine la mâna a doua!

Investește!

Există branduri ale căror prețuri cresc an de an. Articolele acestora sunt de lux. Dacă alegi să investești într-o astfel de piesă, ai putea să o vinzi în câțiva ani la o licitație, peste hotare; unde oameni în căutare de articole vintage, le pândesc. Precum vinul, cu cât înaintăm în timp, cu atât articolele din trecut sunt din ce în ce mai greu de găsit și mai scumpe. Astfel, recuperăm suma.

Dacă ești pasionat(ă) de modă, este posibil să economisești bani și să te exprimi prin hainele purtate, cu puțin efort!

Nu uita să ne urmărești pe Instagram, Facebook și Telegram!

Reporteră Youth.md: Oana Guțan

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Fă cunoștință cu OSCE - organizația care ne asigură securitatea
Next Călătorește în siguranță în aceste 3 locații COVID safe
Daniela Panico
About the author

Daniela Panico

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

six + nine =