Călătorește în siguranță în aceste 3 locații COVID safe


Doriți să petreceți vara frumos, dar vă împiedică frica de pandemie? Dacă răspunsul este pozitiv, aici sunt top 3 destinații în Europa care sunt COVID safe!

Insulele Madeira, Portugalia

De la începutul pandemiei, Madeira a fost considerată cea mai sigură destinație europeană. Au fost luate măsuri de precauție inițial, astfel arhipelagul a rămas în zona verde; cu cea mai joasă rată de cazuri în Europa. 

Înainte de a ajunge la destinație, este nevoie de realizarea unui test, pentru a asigura că nu sunteți purtător COVID-19. Purtarea unei măști pe plaje, în timpul activităților sportive nu este obligatorie. Madeira este înconjurată de ocean care aduce aer pur de până la 100 de ori mai puțin încărcat de germeni decât aerul pe care îl respirăm în capitalele europene. Hotelurile și restaurantele care poartă eticheta „Sigur și curat” vă vor întâmpina în condiții de igienă foarte ridicate stabilite de oficiul național de turism.

Malta 

COVID-19: Malta requires proof of vaccination before allowing visitors to  enter | World News | Sky News

Malta este una dintre cele mai sigure destinații pentru această vară în Europa; fiind locul cu practic cele mai puține cazuri grave de COVID-19 de pe continentul european. 

Personalul și autoritățile au implementat măsuri sanitare și de curățenie foarte precaute în hoteluri, restaurante și magazine. Barurile și restaurantele sunt deschise până la miezul nopții și purtarea unei măști nu este obligatorie pe plajă (recomandată, dar nu obligatorie). Există numeroase activități acvatice și în aer liber, precum drumeții, scufundări, paddle boarding și caiac. Malta este destinația pentru o vacanță de neuitat în această vară. Întâmpină călătorii vaccinați fără carantină; și călătorii nevaccinați cu un test covid negativ efectuat cu 72 de ore înainte de sosirea lor.

Azores, Portugalia

Până la moment, Azores a rămas în zona verde pentru cele mai sigure insule  în 2021.

Este una dintre cele mai surprinzătoare, sigure și confortabile destinații. Toți vizitatorii sunt testați înainte de a intra (testele se pot face în propria țară / regiune); prevenind răspândirea Coronavirusului. În plus, această destinație oferă distanța de siguranță de care au nevoie vizitatorii; multe activități în aer liber care sunt tot ceea ce ne dorim după ce ne-am închis atât de mult timp; și liniștea de care avem nevoie în perioade atât de tulburi.

Sperăm ca acest articol a fost de folos, și poate chiar a contribuit la alegerea unei destinații pentru acest an!

Descoperă mai multe urmărind canalul nostru de Telegram și paginile de Instagram și Facebook

Reporter Youth.md: Neculce Camelia-Viviana

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Cum să economisești bani atunci când vrei să fii un fashion icon
Next Job full-time // Media Show Grup angajează Content Manager
Daniela Panico
About the author

Daniela Panico

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

eleven − one =