Apel de Proiecte UEFA Foundation for Children


Apel de Proiecte UEFA Foundation for Children: Oportunitate de Finanțare pentru Inițiative Sociale.

Despre ce este proiectul?

În fiecare an, UEFA Foundation for Children lansează un apel pentru proiecte care urmăresc atingerea obiectivelor fundației. Acestea se concentrează pe sprijinirea copiilor în diverse domenii esențiale:

  • Sănătate: Proiecte care îmbunătățesc starea de sănătate a copiilor prin acces la servicii medicale și programe de prevenție.
  • Educație: Inițiative care facilitează accesul la educație de calitate și promovarea egalității șanselor.
  • Acces la sport: Programe care încurajează participarea copiilor la activități sportive pentru a promova un stil de viață sănătos.
  • Dezvoltare personală: Proiecte care sprijină creșterea și dezvoltarea personală a copiilor prin diverse activități și programe educative.
  • Integrarea minorităților: Inițiative care ajută la integrarea minorităților și la promovarea diversității culturale.
  • Protecția drepturilor copilului: Proiecte care militează pentru apărarea și protejarea drepturilor copiilor.

Cum poți îndeplini aceste obiective?

Pentru a îndeplini aceste obiective, fundația dezvoltă programe implicând fotbalul sau sportul în general, fie prin desfășurarea propriilor proiecte, fie colaborând cu alte entități. UEFA Foundation for Children poate consilia, colabora sau sprijini orice organizație sau proiect care are scopuri similare sau care furnizează ajutor pentru dezvoltare.

De asemenea, fundația poate oferi asistență umanitară sau de urgență, fie independent, fie în parteneriat cu alte organizații.

Cum vor fi evaluate proiectele?

Proiectele propuse vor fi evaluate de Consiliul de Administrație, care va consulta și părți externe, dacă este necesar, înainte de a decide alocarea finanțării. Deciziile finale vor fi luate în cadrul întâlnirii anuale a Consiliului de Administrație. În situații de urgență, statutul fundației permite utilizarea mecanismelor decizionale excepționale.

Acesta este un apel deschis pentru toți cei care au inițiative ce pot schimba viețile copiilor în bine. Nu ratați șansa de a obține sprijin financiar pentru proiectele voastre și de a contribui la crearea unui viitor mai bun pentru generațiile tinere. Pentru a afla detalii cruciale ale evenimentului accesați site-ul oficial.

Descoperă mai multe activități și evenimente pentru tineri, urmărind canalul nostru de Telegram și pagina Youth.md.

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous THE CREATIVE INDUSTRIES ASSOCIATION IN MOLDOVA (COR) HIRES TRAINERS IN THE MULTIMEDIA PRODUCTION AND GAME DESIGN WITHIN USM
Next Upcelerator Founder Story: Taskuri.ro - platformă pentru delegarea sarcinilor de către oameni și afaceri
Maria Brinca
About the author

Maria Brinca

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

five + nineteen =