Conferința „Tineretul pentru antreprenoriat” va aduna la Viena peste 100 de tineri. Participă și tu!

antreprenoriat, parteneriatul estic, UE, Viena, conferință

Ediția din acest an a Conferinței “Tineretul pentru antreprenoriat” („Youth for Entrepreneurship”) va reuni la Viena, Austria, în luna noiembrie, 130 de tineri, inclusiv tineri care vor veni cu idei antreprenoriale pentru a dobândi abilități și competențe de implementare a acestor idei. 

„Uniunea Europeană promovează antreprenoriatul ca o competență cheie, care poate stimula competitivitatea și creșterea economică. Ca urmare, educația antreprenorială este încurajată în țările Uniunii Europene și din vecinătate. Antreprenoriatul și angajarea pe cont propriu sunt văzute ca modalități de ieșire a tinerilor de șomaj”, spun organizatorii.

Conferința este organizată Forumul Societății Civile a Parteneriatului Estic (ESC) și se află la a doua ediție. Ediția anterioară a avut loc în anul 2016, la Bratislava și a adunat 145 de tineri din țările UE, din țările vecine ale UE, Rusia și Turcia.

Conferința din acest an va avea loc în zilele 8-9 noiembrie. Formularul de înregistrare îl găsiți AICI.

Previous JOB// Friendly School își mărește echipa și angajează un profesor de limba engleză
Next YOU(th), ME(dia), trUSt - curs de educație mediatică, care te va învăța să faci diferența dintre informația adevărată și cea falsă
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *