Conferință: Împreună pentru Politici Publice adaptate Tinerilor NEET


Participă la Conferința de lansare a proiectului “Împreună pentru Politici Publice adaptate Tinerilor NEET” organizată de Centrul Regional pentru Inițiative Sociale și Dezvoltare Durabilă.

Proiectul „Împreună pentru Politici Publice adaptate Tinerilor NEET” are scopul de a contribui la incluziunea și abilitarea tinerilor NEET (care nu beneficiază de educație, formare și locuri de muncă).

Proiectul va combina 2 componente de bază: analiză și advocacy.

Componenta 1: Inițial va fi realizat procesul de analiză, expertiză, monitorizare a noii strategiei de dezvoltare social-economică a raionului Florești 2021-2028, componenta ocuparea și angajarea tinerilor NEET. În urma analizei, va fi elaborat un raport care va conține un set de recomandări și acțiuni care vor fi prezentate decidenților politici în cadrul unei Conferințe.

Componenta 2: advocacy pentru politici publice mai incluzive. Echipa proiectului va iniția procesul de lobare a recomandărilor în asemenea măsură în care acestea să fie aduse pe agenda decidenților politici și aprobate de aceștia în cadrul planului de acțiuni pentru anul următor.

Prin intermediul dezbaterilor, participării la ședințele publice ale Consiliului Raional, echipa de proiect urmărește ca APL să voteze și să aprobe recomandările pentru a putea îmbunătăți politicile publice existente în vederea susținerii tinerilor NEET și aceste recomandări să fie incluse în planul de acțiuni pentru anul următor.

Evenimentul va avea loc pe 6 Februarie 2022, ora 16:00

Platforma ZOOM: https://us02web.zoom.us/j/7553005971

Meeting ID: 755 300 5971

Descoperă mai multe activități și evenimente pentru tineri, urmărind canalul nostru de Telegram și pagina Youth.md! 

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Moldox te invită să faci parte din primul Club de film documentar de la Cahul
Next Shared Breakfast 2022 începe cu Kardo Sharifi
Cebanu Marina
About the author

Cebanu Marina

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

19 + 1 =