Conferință europeană privind dependențele și comportamentele dependente 2022


Experți internaționali de frunte în domeniul științei dependenței se vor reuni la Lisabona între 23 și 25 noiembrie 2022 pentru următoarea Conferință europeană privind dependențele și comportamentele dependente („Lisbon Addictions 2022”).

Evenimentul este organizat de Centrul European de Monitorizare a Drogurilor și Dependenței de Droguri (EMCDDA), precum și de alte organizații.

Sub tema generală a dependențelor globale, evenimentul va prezenta cele mai recente cunoștințe științifice în acest domeniu și va explora provocările legate de drogurile ilicite, alcoolul, tutunul, dependența de ecrane, jocurile de noroc și alte comportamente care creează dependență. Subiectele vor fi explorate dintr-o varietate de unghiuri, de la politici și intervenții internaționale la metode inovatoare și drepturile omului.

Înregistrarea este deschisă pentru potențialii contribuitori (de exemplu, cercetători, oameni de știință, practicieni) și jurnaliști din țările partenere OEDT, inclusiv Armenia, Azerbaidjan, Belarus, Georgia, Moldova și Ucraina.

Detalii suplimentare, vezi aici.

Descoperă mai multe activități și evenimente pentru tineri, urmărind canalul nostru de Telegram și pagina Youth.md! 

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Burse de studii postuniversitare pentru tinerii din țările Parteneriatului Estic
Next LawDocs la Biblioteca Publică de Drept – livrarea documentelor solicitate prin E-mail
Cebanu Marina
About the author

Cebanu Marina

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

12 − 9 =