Concurs de granturi mari în cadrul Programului „Femei în afaceri”


granturi mari odimm

ODIMM: Apel de proiecte în cadrul Componentei III a Programului „Femei în afaceri”. Antreprenoarele care doresc să promoveze produsele companiei pe piețe externe, se pot împlica în cadrul concursului de granturi mari.

Componenta III a Programului „Femei în afaceri” prevede acordarea suportului financiar pentru investiții în bază de Concurs, pentru îmbunătățirea proceselor operaționale, cercetare și dezvoltare, inovații, accesul la piețele de desfacere externe și servicii complementare de dezvoltare a afacerilor în vederea maximizării potențialului de export.

Suma bugetului de finanțare nerambursabilă este de până la la 1 649 000 lei. Banii vor putea fi utilizați pentru achiziționarea echipamentului tehnologic și a serviciilor de dezvoltare a afacerii, inclusiv pentru certificarea produselor/serviciilor. Suportul financiar constituie 70%  din valoarea totală a proiectului investițional.

La concurs pot participa companiile create și gestionate de către femei, active pe piață mai mult de 2 ani;   înregistrează profit în ultimii 2 ani de activitate; domeniul de activitate al întreprinderii  care aplică la Program este practicat de minim 24 luni; administratorul companiei are experiență de cel puțin 12 luni în domeniul de activitate cu care se aplică la Program.

Concursul de granturi mari se va desfășura în trei etape:

Etapa I Completarea și depunerea unei Note de Concept tip – business plan simplificat a afacerii în versiune electronică pe pagina web oficială a ODIMM – www.odimm.md. 

Notele de Concept vor fi analizate în baza grilei de evaluare de către Comitetul de evaluare a Programului instituit în cadrul ODIMM și experții independenți (după caz). 

Etapa II Antreprenoarele selectate în urma evaluării notelor de concept vor fi invitate să prezinte proiectele investiționale în fața Comitetului de evaluare și a experților independenți (după caz);

Etapa III Aplicantele selectate la Etapa II, în termen 30 zile calendaristice din data notificării, vor fi invitate să dezvolte Formularul de participare la Etapa III și să depună întregul set de acte atât în formă fizică, cât și în versiune electronică.

Pentru mai multe detalii și pentru formularul de aplicare, accesați acest link.

Sursa: www.odimm.md

Descoperă mai multe oportunități și evenimente pentru tineri, urmărind canalul nostru de Telegram și pagina Youth.md!

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Dezvoltăm împreună „Un Consiliu de Tineret aproape de fiecare tânăr”
Next Ești interesat să studiezi în SUA? Atunci accest eveniment este pentru tine
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

17 − sixteen =