Concurs de filme video pentru tineri cu vârsta între 15 și 24 de ani


concurs pentru tineri video

Ai între 15 şi 24 ani şi crezi că datele sunt importante? Participă la un concurs organizat de Organizația Națiunilor Unite!

Pentru a participa trebuie să realizezi un film video în care vei descrie impactul utilizării datelor asupra vieţii personale şi a familiei, asupra comunității în care locuieşti sau a comunității globale și expediază-l organizatorilor.

Primele 10 videoclipuri vor fi prezentate în cadrul forumului mondial de date al ONU #UNDataForum, organizat virtual în perioada 19-21 octombrie 2020. Primii trei câștigători selectați de secretariat vor fi invitați să-și prezinte videoclipurile la următorul Forum Mondial de Date al ONU din Berna, în octombrie 2021.

Condiţiile de participare

  • Clipul video poate fi realizat de o singură persoană sau de un grup.
  • Durata clipului – un minut. Poate fi înregistrat de pe un telefon mobil.
  • Clipul video poate fi expediat în una din cele șase limbi ale ONU: engleză, franceză, spaniolă, arabă, rusă și chineză (însoțit de un text cu o traducere și în engleză).
  • Încadrarea trebuie să fie orizontală și nu verticală.

Clipul video va fi expediat la adresa de e-mail dataforum@un.org, însoţit de următoarele informații: numele, vârsta, ţara de reședință, orice afiliere la organizație/universitate/școală și un paragraf introductiv despre clipul pregătit și importanţa datelor.

Pentru clipurile video, tinerii participanţi pot selecta din Programul Forumului mai multe domenii tematice care acoperă o gamă largă de subiecte şi care pot fi consultate aici.

Termenul-limită de aplicare la concurs este 30 septembrie 2020.

Descoperă mai multe oportunități și evenimente pentru tineri, urmărind canalul nostru de Telegram și pagina Youth.md!

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Învață limba germană gratuit câștigând bursa Goethe-Institut Bukarest
Next „O cameră performantă nu te face fotograf mai bun – iscusința se află în capul artistului, nu în camera de 3000$” – Andrei Gavrilița, tânăr fotograf
Cebanu Marina
About the author

Cebanu Marina

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

19 − 2 =