Competiție online pentru cei ingenioși studenți din Moldova, Georgia și Armenia


Philip Morris dă startul la Disrupt Camp, o competiție online care va reuni cei mai creativi și ingenioși studenți din Republica Moldova, Georgia și Armenia. Aceștia vor forma echipe pentru a da viață ideilor pe care le au și a oferi soluții inovative în mai multe domenii. 

La finalul competiției vor fi desemnate cele mai bune echipe, iar premiul cel mare va fi înscrierea la un curs la o universitate internațională de top. 

O competiție internațională

La Disrupt Camp pot participa studenții din ultimul an de facultate și masteranzii care cunosc limba engleză și își fac studiile în diverse domenii precum tehnologia informației, marketing, business, științe economice și comunicare. 

Tinerii din Moldova, Georgia și Armenia care vor trece etapele de preselecție vor forma 20 de echipe. Fiecare dintre acestea va urma să lucreze asupra unui proiect și va avea un mentor. În total vor fi patru proiecte despre știință și inovație, servicii pentru clienți, recrutare de talente, sustenabilitate. 

În timp ce vor lucra la proiecte, participanții vor avea posibilitatea să își testeze cunoștințele în practică, să învețe lucruri noi, să interacționeze cu echipe internaționale, dar și cu specialiști din cadrul companiei Philip Morris.

Locul I – Înscrierea la o universitate prestigioasă

Toți membrii echipelor învingătoare vor fi premiați. Astfel, tinerii care vor lua locul I vor fi înscriși la un curs la una dintre cele mai prestigioase universități din lume. Studenții din echipele care se vor clasa pe cea de-a doua poziție vor primi câte un MacBook, iar cei ce vor lua locul trei – vor primi ceasuri inteligente Apple Watch. 

Termenul limită de aplicare la Disrupt Camp este 28 februarie, iar CV-urile pot fi expediate aici. Startul competiției va fi dat pe 14 martie, iar câștigătorii vor fi desemnați la începutul lunii iunie. 

Sursa: agora.md

Descoperă mai multe activități și evenimente pentru tineri, urmărind canalul nostru de Telegram și pagina Youth.md! 

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Club de educație financiară FINedu SH CLUB
Next Job pentru tineri // CJI angajează Manager Rețele Sociale și Inovații
Cebanu Marina
About the author

Cebanu Marina

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

two + 8 =