Cinci startup-uri pentru tineri activi pasionați de dezvoltare


De mai bine de zece ani, sute de startup-uri din Moldova au apărut și s-au dezvoltat pe zi ce trece. Acestea sunt o sursă de oportunități pentru tinerii în căutarea de noi activități și aventuri. O bună parte din ele oferă șansa de a te înscrie în anumite cursuri utile dezvoltării personale.

Astfel, în acest articol am dori să-ți prezentăm atât proiecte, cât și start-up-uri de la noi din țară care ar putea să-ți fie de folos în această perioadă.

Fagura

Pe termen lung, Fagura va fi o bancă online, unde oamenii își pot gestiona online toată activitatea financiară. Pe termen scurt, aceștia dezvolta un marketplace de credite, bazat pe tehnologia p2p lending, unde se întâlnesc oamenii în căutare de împrumuturi la un procent mai mic decât pe piața financiară cu investitorii interesați de un profit mai consistent față de depozitele bancare. În perspectivă, ei adăugă treptat noi servicii financiare pentru ca Fagura să devină o bancă online, cu potențial de scalare și gata de lansare pe noi piețe.

CodiFun

Codifun, unul dintre startup-urile care lucrează eficient, de mai bine de doi ani, s-a definitivat ca o platformă care a găsit rețeta de a uni cele mai bune tehnici de învățare pentru a ajuta companiile să pregătească viitorii și actualii angajați pentru recalificare. „Noi încercăm să transmitem ideea că numărul viitorilor angajați va scădea, atâta timp cât natalitatea scade și concurența pe piața resurselor umane e mai aprigă.”

Zeroqode

Zeroqode este o suită de produse fără cod care vă vor ajuta să lansați ideile rapid și ușor. Este un loc pentru toate lucrurile fără cod – șabloane, cursuri, backends, web2native, servicii de dezvoltare etc. Tehnologia fără cod face lansarea de noi aplicații, startup-uri sau produse de până la 10 ori mai rapide. Nu sunt necesare abilități de programare sau fond tehnic. Aceștia sunt editorul de șabloane de aplicații nr-cod nr. 1 care a creat o serie de șabloane de aplicații funcționale cu UI / UX șlefuit.

WebAssembler.NET

WebAssembler.NET este o soluție de platformă de aplicații cu coduri reduse, de înaltă productivitate, bazată pe model, care permite dezvoltatorilor de software și analiștilor de afaceri să proiecteze, să dezvolte și să implementeze rapid aplicații web în spații, într-un cloud privat sau în cloud public. Dezvoltat de AlfaSoft.

Shelfalytics

Shelfalytics – We make retail smarter

Shelfalytics este unul dintre aele start-up-uri din Republica Moldova care oferă analize de date de ultimă generație retailerilor și distribuitorilor, colectate de pe rafturi cu ajutorul modulelor, cenzorilor și camerelor acestora. Datorită lor veți obține date în timp real ale fiecărei vânzări de produse, astfel veți urmări mai bine inventarul din magazin, reduce contracția și frauda, otimizând în acest mod plasarea produsului și a echipamentului.

Reporter Youth.md: Evelina Ciutac

Previous Citeşte despre cum vremea de afară te poate influenţa
Next Conferința pentru părinți: Stima de sine - cheia pentru viitorul copilului tău
Daniela Panico
About the author

Daniela Panico

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *