Câștigă un grant pentru proiecte care promovează BUNA GUVERNARE


buna guvernare granturi

A fost lansat cel de-al doilea apel de propuneri de proiecte în cadrul Programului de granturi “Dezvoltarea societății civile al nivel local în Republica Moldova”. Propunerile de proiect trebuie să contribuie la dezvoltarea principiilor de buna guvernare în Republica Moldova.

Citiți cu atenție Ghidul de solicitare a finanțării, apelul II de propuneri de proiecte, și rubrica Întrebări frecvente, înainte de a completa dosarul.

În cadrul apelului II de propuneri de proiecte sunt eligibile organizațiile societății civile înregistrate în Republica Moldova, ce își desfășoară activitatea în afara capitalei, or. Chișinău, și sunt direct responsabile de implementarea proiectului.

Categorii de finanțare:

  1. Inițiative civice (1.000 – 10.000 euro);
  2. Proiecte regionale (10.000 – 30.000 euro);
  3. Proiecte naționale (30.000 – 60.000 euro).

Beneficiarii de inițiative civice și granturi regionale în cadrul primului Apel de propuneri de proiecte sunt eligibili pentru participarea la al doilea apel în cazul în care demonstrează suficiente resurse (de timp, umane, capacitate instituțională etc.) pentru implementarea și raportarea unui proiect suplimentar. 

Organizațiile pot depune o singură propunere de proiect în cadrul acestei runde de finanțare, ce ține de domeniul buna guvernare.  Nu vor fi acordate confirmări telefonice de recepționare a dosarelor, indiferent de modalitatea de depunere a acestora. 

Termenul-limită de depunere a dosarului este miercuri, 15 aprilie 2020. Depunerea dosarului poate avea loc prin una dintre modalitățile enumerate mai jos: 

Expediere poștală – scrisoare recomandată la adresa: str. Alexei Sciusev 101, of. 22A, MD-2012, Chișinău, Proiectul Dezvoltarea societății civile la nivel local în RM.

Expediere electronică la adresa eu@dezvolt.md  În subiectul mesajului trebuie să fie indicat cuvântul ”DOSAR”, denumirea OSC, categoria de finanțare. Exemplu: DOSAR, AO Exemplu, inițiativă civică.

Depunere direct la sediul proiectului, cu condiția coordonării prealabile doar pe e-mail, eu@dezvolt.md.

Actele necesare, accesibile pentru a fi descărcate, le găsiți aici:

  1. Ghid, PDF;
  2. FORMULAR;
  3. CADRU LOGIC;
  4. EX. CADRU LOGIC;
  5. PORTOFOLIU;
  6. BUGET.

Descoperă mai multe oportunități pentru tineri, alături de youth.md!

Previous Ambasada Marii Britanii oferă granturi pentru organizațiile din domeniul problemelor de mediu
Next Ești pasionat de jurnalism? Școala de Studii Avansate în Jurnalism a dat start perioadei de admitere!
Cebanu Marina
About the author

Cebanu Marina

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *