Vino la „Moldova in Fashion Conference” eveniment potrivit celor interesați de industria modei


eveniment fashion moldova conference

Pe 16 noiembrie Centrul de Excelență și Accelerare în Design și Tehnologii ZIPhouse organizează cea de-a 4-a ediție a „Moldova in Fashion Conference”, eveniment potrivit tuturor celor interesați de industria fashion și modă. 

Ediția din acest an vine să revoluționeze conceptul de inovare și sustenabilitate din industria fashion și să evidențieze posibilitățile de a transforma reciclarea într-un generator de materii prime.

Evenimentul este destinat publicului larg pentru care industria fashion reprezintă un interes, întrunind speakeri internaționali precum Laurenti Arnault (UK), Geta Rasciuc (Olanda), Shalev Amnon (Israel), Nicholas Opopol (Moldova), Anna Shoykhet (Israel), Ricardo O`Nascimento (UK), Giovanni Ottonello (Italia), Philippe Pourhashemi (Belgia).  Speakerii vin cu un bagaj de cunoștințe considerabile din domeniile smart textiles, 3D design, inovația și sustenabilitatea în business fashion și desigur cu cele mai noi tendințe pentru anul 2020.

Informațiile și tehnicile prezentate vor aduce un aport colosal la îmbunătățirea industriei autohtone și vor schimba percepția asupra proceselor din aceasta.

Moldova in Fashion” reprezintă cadrul perfect în care comunitatea fashion a Moldovei poate împărtăși cunoștințe, tehnici și viziuni asupra procesului de inovare a sustenabilității industriei locale și poate asimila informații validate la nivel internațional, dar care pot fi aplicate la nivel local.

Conferința este pentru cei care știu cum trebuie să arate viitorul industriei, sunt gata să contribuie personal și să fie parte din această transformare grandioasă care poate avea loc doar prin implicarea noastră colectivă.

Acest eveniment este organizat de către Centru de Excelență în Design și Tehnologii ZIPhouse al Universității Tehnice a Moldovei, în parteneriat cu Asociația Patronală a Industriei Ușoare (APIUS) și suportul Proiectului de Competitivitate din Moldova, finanțat de Agenția Statelor Unite pentru Dezvoltarea Internațională (USAID) și Guvernul Suediei, parte a Moldova Business Week 2019 organizată de către Agenția de Investiții a Moldovei, în parteneriat cu Box Catering, Cărturești Chișinău, Julius Meinl, Dryco Shop-Prune Uscate, Tromigou, Eternity Waterm, Martely.

Alte evenimente culturale și de divertisment găsești pe pagina noastră.

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Lidia Bârsanu, tânăra antreprenoare care creează haine cu broderii în stil etno, la Sângerei
Next Premiul Media pentru Tineri 2019, eveniment pentru tineri, te așteaptă!
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

fourteen − 7 =