#BeTheOne. Youth.md recrutează! 100 de voci şi de 100 de ori mai informați!


#BeTheOne

Începând cu data de 27 aprilie, platforma independentă dedicată tinerilor – Youth.md, lansează campania de recrutare #BeTheOne a celor 100 de voluntari bravi şi activi.

Scopul campaniei de recrutări #BeTheOne este de a împărtăşi experienţele altor tineri care au participat în cadrul programelor internaționale şi de a te motiva să ieşi din zona de comfort, să vezi lumea din altă perspectivă.

Dacă ești interesat și doreşti să-ţi dezvolți spiritul de echipă, să dai dovadă de responsabilitate şi dedicare de sine pentru promovarea de educație diferită, o educație ,,altfel”,  acum poți face parte din cea mai prietenoasă comunitate de tineri.

Youth.md  apreciază abilitățile de lucru în echipă, timpul, pe care ești gata să-l investești ca platforma să evolueze, dar și ingeniozitatea, creativitatea.

Înainte de a te înregistra, ia în considerare faptul că te vei înscrie să îndeplineşti sarcini anumite. Astfel, vei avea de ales între:

  • Reporteri (coordonator Ana-Maria Tomov): scriu articole creative şi de oportunități pentru site, care să atragă publicul;
  • Relații externe (coordonator Beatrice Sîrbu): stabilesc relații cu parteneri, semnează contracte de colaborare, mențin relații prietenoase cu alte organizații;
  • Foto/video/design (coordonator Ian Lungu): creează materiale vizuale impresionante şi unice pentru paginile de Instagram, Facebook și pentru site;
  • Social media (coordonator Laura Catărau, Nicoleta Voluța): include activitatea derulată pe platformele de comunicare socială: Facebook, Instagram.

Recrutările #BeTheOne se vor desfășura de la data de 27 aprilie până la data de 17 mai, grăbește-te să completezi formularul!

Youth.md este o platformă independentă, creată de tineri pentru tineri, care cuprinde articole privind: voluntariat, joburi, divertisment, educație și studii. Prin intermediul acestui portal se urmărește dezvoltarea spiritului civic al tinerilor din Republica Moldova.

Campanie de recrutare organizată în parteneriat cu Ministerul Educației, Culturii și Cercetării al Republicii Moldova.

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Departamentul pentru Relații cu RM din România oferă finanțări nerambursabile pentru promovarea identitătii românești
Next Sesiune de instruire pentru profesori "Secretele reușitei - motivația eficientă"
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

17 − 2 =