Atelier pentru reprezentanții societății civile! Învață despre alegerile incluzive

atelier, Fundația Europeană, alegeri incluzive

Foto simbol: presence.io

Fundaţia Est-Europeană organizează în luna august un atelier de instruire privind promovarea alegerilor incluzive, pentru reprezentanții organizațiilor societății civile.

Atelierul de instruire este organizat în cadrul proiectului „Pledoaria societăţii civile pentru alegeri incluzive și corecte în Republica Moldova, conform recomandărilor UE și OSCE/ODIHR și angajamentelor internaționale în domeniul drepturilor omului”, implementat de către Fundația Est-Europeană în parteneriat cu Centrul “Parteneriat pentru Dezvoltare” Piligrim Demo şi Tarna Rom, finanţat de Uniunea Europeană şi cofinanțat de Guvernul Suediei.

Scopul atelierului este de a întări capacitatea organizaţiilor societăţii civile de a promova alegeri mai incluzive. În cadrul atelierului participanţii vor acumula cunoştinţe privind standardele internaţionale şi regionale în domeniul alegerilor incluzive şi bunele practici în acest domeniu. De asemenea, participanţii îşi vor întări abilităţile de elaborare şi implementare a campaniilor de promovare a alegerilor incluzive. După atelierul de instruire va fi organizat un concurs de granturi concentrat pe promovarea alegerilor incluzive.

Atelierul de două zile va avea loc în perioada 23-24 august. Numărul maxim de participanți la atelierul de instruire va fi de 30 de persoane.

Înregistrarea la atelier se va face în ordinea expedierii formularelor de participare.

Data limită de completare a formularului este 7 august 2018.

Limba de instruire a atelierului este româna, cu posibilitatea asigurării traducerii în alte limbi vorbite pe teritoriul Republicii Moldova. Locația atelierului de instruire urmează a fi decisă în urma procesării formularelor de participare, în funcție de răspunsurile participanților.

Participarea la ateliere este gratuită. Organizatorii vor acoperi cheltuielile de transport suportate de către participanții din afara localității în care vor fi desfășurate atelierele de instruire.

Formularele de participare vor fi expediate prin email la următoarea adresă: concurs@eef.md cu menţiunea „instruire alegeri incluzive”.

Previous Jocuri de societate, în aer liber! Vino la ALL IN: Game Night, în parcul Dendrarium din Chișinău
Next 7 deprinderi pe care trebuie să le ai pentru a nu te lăsa manipulat în perioada campaniei electorale
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *