Apel de participare: Atelier de cartografiere a resurselor culturale


Atelierul de cartografiere a resurselor culturale are drept scop de a familiariza artiștii, managerii, administratorii și activiștii culturali cu diferite metode de cartografiere a resurselor culturale – un lucru necesar în vederea elaborării unei strategii culturale inclusive de nivel local.

Prin intermediul acestei activități organizatorii își propun să colecteze cunoștințe despre resursele culturale disponibile în diferite localități (spații pentru activități culturale, artiști și inițiative, organizații și proiecte, resurse materiale, financiare, informaționale ș. a.), care, ulterior, să fie cartografiate, organizate în categorii și publicate în mod regulat pe o hartă a resurselor culturale din Republica Moldova.

Activitatea vine totodată să încurajeze crearea unor conexiuni între practicienii din domeniul culturii și să ofere noi oportunități de colaborare și lucru în rețea, în contextul Festivalului Internațional de Film Documentar pentru Schimbare Socială Moldox, care se va desfășura în Cahul.

Mai multe detalii accesați aici.

Etapa I: Cahul (24-27 august 2022);
Etapa II: Chișinău (19-21 octombrie 2022);
Etapa III: online (29-30 noiembrie 2022)

Aplică aici, completând formularul.

Termen-limită de aplicare: 11 august 2022.

Această actvitate este organizată de Coaliția Sectorului Cultural Independent din Republica Moldova în parteneriat cu Asociația Oberliht, Asociația Moldox, Asociația de tineret “STAN”, Totaldobze și beneficiază de suportul Institutului Cultural Danez în cadrul programului Fondului Noii Democrații și de suportul Biroului de Cooperare al Elveției din Republica Moldova.

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous CIR PRO BONO lansează școala avansată de fundraising pentru tineri
Next BlueDot la ARTICO: servicii și activități pentru copii, tineri și mame cu bebeluși refugiați din Ucraina
Ecaterina Braguță
About the author

Ecaterina Braguță

1 Comment

  1. Avatar
    Coalitia Sectorului Cultural Independent din Republica Moldova
    27 iulie 2022
    Răspunde

    Mulțumim!

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

18 − fifteen =