AIESEC în Chișinău a lansat concurs de înscriere pentru tinerii proactivi


Experiența de lider, interacțiunea cu un mediu multicultural, lărgirea zonei de confort și oportunitatea de dezvoltare a abilităților personale în cea mai mare rețea globală de tineri din lume – acestea sunt doar câteva dintre beneficiile de a deveni membru AIESEC.

Eşti un tânăr activ, motivat să faci o schimbare la tine în țară și în întreaga lume, dispui de dorință şi timp liber, atunci locul tău e aici. Echipa AIESEC în Chișinău tocmai și-a deschis aplicările și este pregătită pentru noi membri puternici, creativi şi plini de energie de a realiza lucruri frumoase.

Devenind membru AIESEC, ai parte de nenumărate posibilități de dezvoltare și beneficii, precum:

  • să acumulezi cunoștințe practice în diferite domenii, care te vor face mai competitiv după absolvirea universității (marketing, finanțe, vânzări, resurse umane, managementul evenimentelor și al proiectelor);
  • să organizezi și să participi la conferințe și proiecte naționale și internaționale;
    să obții experiență de lider și să-ți îmbunătățești aptitudinile personale, cum ar fi: leadership, public speaking, time management;
  • să comunici și să lucrezi cu tineri din diferite țări ale lumii;
  • să inspiri alți tineri prin personalitatea şi acțiunile tale;
  • să investeşti timpul şi resursele tale într-un mod cât mai productiv şi util;
  • să faci parte din una dintre cele mai mari organizații de tineret din lume.

Studenții care doresc să obțină o experiență inedită şi utilă pentru job-ul ulterior, să aibă parte de amintiri frumoase din anii de studenție, dar și să iasă din zona de confort, sunt îndemnați să completeze formularul până pe 9 martie, iar pentru mai multe detalii vizitați pagina de Facebook AIESEC în Chișinău.

AIESEC este o platformă internațională, axată pe voluntariat, prezentă în 126 de țări ale lumii și numără peste 30.000 de membri. În Moldova, această mișcare implementează o serie de stagii internaționale și proiecte destinate elevilor și studenților. În 2008 și 2011, AIESEC a fost desemnat drept cel mai activ ONG din Republica Moldova.

Previous Ofițer responsabil pe educație în cadrul Fundației Elvețiene pentru Copii „Pestalozzi”
Next Ești pasionat de scrierea articolelor? Devino stagiar youth.md și câștigă lunar o bursă în valoare de 1000 de lei!
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *