Ai o idee de afacere și vrei să o testezi? Vino la Startup Weekend Women Chișinău

geenerator hub, strat up weekend, Techstars Startup Weekend

Ai o idee de afacere și vrei să o testezi și să îți formezi echipa – aici e locul! Vino pe 24 – 26 mai la Startup Weekend Women Chișinău.

Cea mai bună cale spre independența financiară este afacerea proprie – vino cu ideea ta, fă parte dintr-o echipă, implementează-ți visul – fă primul pas spre lumea antreprenoriatului.

Aceasta este ocazia ta de a transforma ideile în acțiune timp de 54 de ore! Găsește persoanele potrivite cu abilități complementare și pasiunea de a construi un startup într-un weekend. Fie că îți găsești parteneri pentru a începe o afacere, fie că întâlnești oameni noi sau înveți ceva nou departe de locul de muncă obișnuit, de la 9 la 18 – toată lumea la finele evenimentului va fi mai pregătită pentru a naviga în lumea haotică, dar amuzantă a startup-urilor.

Cumpărați biletul aici! http://bit.ly/bileteSWWChisinau

Majoritatea evenimentelor de startup weekend au un raport de 70/30 de participanți bărbați la femei. În această ediție, va fi creat un mediu de promovare a antreprenoriatului feminin în Moldova, fără a exclude participanții de sex masculin. Dorim să creăm o cumunitate care încurajează și sprijină femeile ambițioase și creative să se lanseze în afaceri. De aceea avem acest Startup Weekend, cu un accent special pe antreprenoriatul feminin.

La fel ca toate evenimentele Startup Weekend, acesta urmărește același model de bază: oricine este binevenit să își prezinte ideea de startup timp de 60 de secunde și să primească feedback de la colegii lor. Echipele se formează organic în jurul ideilor de top (acestea sunt determinate de votul popular) și apoi este o frenezie de 54 de ore de creare a modelului de afaceri, de programare, de proiectare și de validare a pieței. Weekendul culminează cu prezentarea prototipurilor în fața juriului.

Ai o idee pe care dorești să o realizezi sau o problemă pe care dorești să o rezolvi, dar nu știi de unde să începi sau de la cine să începi? Techstars Startup Weekend este locul unde poți căuta o echipă, crea un prototip al ideii, valida ideea ta de afaceri și primi feedback de la antreprenori cu experiență, într-un singur weekend.

Încă ai întrebări, nu ezita să scrii la adresa chisinau-women@startupweekend.org.

Previous Contribuie la consolidarea parteneriatului dintre școală și comunitate la conferința națională
Next Vezi ce te așteaptă la NOAPTEA EUROPEANĂ A MUZEELOR
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *