AEGEE-Chişinău te invită la trainingul PROiecte pentru TINE(ri)


aegee voluntariat curs

AEGEE-Chişinău te invită la training-ul PROiecte pentru TINE(ri). Vei afla mai multe despre ce este influența personală și despre cum e să fii voluntar, atât beneficii, cât și riscuri!

În ediţia 2020 am decis să abordăm o tematică puţin mai neobişnuită – influenţa personală. Ce este ea? Cum o poţi aplica şi cum să nu îi cazi pradă? Vei putea afla răspunsurile alături de noi. De asemenea, vei descoperi cum te ajută experienţa de voluntariat în sfera influenţei personale.

AEGEE este una din cele mai mari organizaţii interdisciplinare de tineret din Europa. Evenimentul PROiecte Pentru TINEri este în acest an la cea de a şaptea ediţie. În 2020 acesta v-a aborda tema influenţei personale. Este un subiect foarte des întâlnit în societatea actuală dar despre care se cunoaşte mult prea puţine. AEGEE vine să deschidă parantezele şi să te informeze despre oportunităţile, dar și riscurile experienţei de voluntar.

Evenimentul se va desfășura pe data de 29 februarie 2020 la ora 10:30 pentru a dezbate o temă foarte des întâlnită în secolul XXI, dar despre care se cunoaște mai puţine.

Locația: Academia de Studii Economice a Moldovei, str. Mitropolit Gavriil Bănulescu-Bodoni 61, Chișinău.

Descoperă mai multe oportunități despre tineri, urmărind pagina noastră youth.md!

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Subiect de citit pentru tine! Mai multe despre şcoală şi beneficiile ei!
Next ARTICO te îndeamnă să participi la un schimb de experiență Erasmus+ în Riga
Cebanu Marina
About the author

Cebanu Marina

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *