Descoperă trei influenceri autohtoni ce merită urmăriți


Încă din adolescență suntem atrași de o anumită celebritate care s-a manifestat în viețile noastre prin diferite platforme online. Acolo avem ocazia să descoperim influenceri care ne inspiră!

Deseori aceste platforme sunt o sursă potrivită de informare; de unde am putea afla cât mai multe detalii private despre viața atât personală cât și cea de toate zilele a acesteia. Astfel aceasta devine pentru noi o sursă de inspirație; care ne stimulează în luarea anumitor decizii care ar putea să ne fie de folos în viitorul apropiat. Cu toate aceste, mulți dintre influenceri sunt niște persoane altruiste care transmit mereu dragoste și pozitivism prin postările și story-urile de pe pagina lor.

Despre influenceri autohtoni

Cu toate acestea în Republica Moldova nu vei găsi foarte mulți influenceri care ar putea să te inspire și ajute prin munca depusă asupra unor anumite proiecte. Aceștia sunt foarte apreciați și chiar lăudați, dând faptului comportamentului și modului de exprimare pe platforma Instagram sau Facebook.

Datorită modestiei și originalității sale, aceste persoane și-au câștigat faima într-un mod cinstit și complet onest. Desigur că pentru unii influenceri pasiunea se transformă și într-o sursă de venit. Astfel, popularitatea pe social media e monetizată.

Lăsând la o parte orice altceva, în acest articol am dori să-ți prezentăm câțiva influenceri din Republica Moldova care și-au făcut un nume solid în anumite domenii marketing importante și folositoare industriei autohtone de la noi din țară.

Lilu Ojovan

Lilu Ojovan este o vedetă de televiziune din Republica Moldova. Aceasta a debutat pentru prima dată  în 2008 în calitate de reporter și prezentator la Muz TV. Ulterior a devenit și producătoarea emisiunilor „Pro News” și „Teascul Muzical”. În 2010 a început activitatea la Jurnal TV, emisiunea „Acasă Devreme”, iar peste un an a devenit prezentatoarea emisiunii matinale „Deșteptarea”. 

Lilu nu numai că este cunoscută pentru calitățile sale de jurnalist, dar și ca un promotor al stilului și bunului gust în vestimentație. Aceasta a produs și a conceput proiecte media care să promoveze vestimentația, ajutându-le pe unele fete în regăsirea propriului stil. Astfel nu demult, Lilu și-a deschis propriul magazin eco cu scopul încurajării cetățenilor din Republica Moldova în ducerea unui mod de viață sănătos.

Ana Ciorici

Ana Ciorici este o bloggeriță care abordează nenumărate teme de discuție pe contul său de Instagram. Aceasta s-a mutat cu ceva timp în urmă în Amsterdam alături de familia, iar după cum a spus chiar ea pe blogul său personal; “Este gata să înceapă un nou capitol din viața sa”. Ana a fost născută și crescută în Moldova, creându-și pas cu pas propria reputație din industria make-up-ului.

Aceasta a lucrat timp de 10 ani la propriul salon din Moldova, cu denumirea “Salon Ana Ciorici”. Distanța însă nu a împiedicat-o să-și vadă visul realizat; și anume ca să-și redeschidă salonul într-o altă locație din Chișinău. Dacă dorești să afli mai multe detalii despre aceasta și despre lumea modei; intră pe profilul ei de pe Instagram, care te va lăsa ușor uimit.

Cristina Surdu 

Cristina Surdu este una dintre cele mai cunoscute fashion bloggerițe din Moldova care a devenit cunoscută la nivel internațional. Aceasta este una dintre cele mai urmărite persoane de la noi, cu peste 124 de mii de urmăritori doar pe Instagram. De mai mulți ani este stabilită în Italia, acolo unde și-a clădit ferm și sigur o platformă destinată celor mai mari pasiuni – modei și călătoriilor.

Cristina este pasionată de vestimentație; încercând să le ajute pe tinerele de pe pagina ei în găsirea propriului stil sau propria persoană. Aceasta este o fată carismatică care încearcă să abordeze cât mai multe teme pe pagina să; astfel ajutându-i pe urmăritori cu anumite sfaturi folositoare care ar putea să-ți fie de folos în viitorul apropiat.

Reporter: Evelina Ciutac

Mai multe recomandări si sfaturi găsesti în categoria Biblioteca.

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Eveniment online pentru antreprenori: Relația Creditor vs Debitor: Soluții posibile
Next Trei universități de prestigiu pentru care merită să țintesti mai sus!
Daniela Panico
About the author

Daniela Panico

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

three − 2 =