Vino la cea de-a 4-a ediție InspiratiON session, eveniment dedicat celor pasionați de IT


eveniment pentru tineri it orange systems

Orange Systems anunță a 4-a ediție InspiratiON session din acest an – Arhitectură Agile. Stabilirea echilibrului între designul emergent și cel intenționat. Acest eveniment este dedicat experților IT din Moldova, cu experiență în dezvoltarea sistemelor informaționale complexe.

La InspiratiON Session #4 vom dezbate rolul arhitectului și al arhitecturii emergente în lumea Agile. Arhitectura Agile/Lean este necesară pentru a putea dezvolta sisteme majore și complexe într-un sistem în perpetuă schimbare și pentru a evita adunarea „datoriilor” tehnice (technical debt).

Invitatul special al evenimentului este Florin Cardasim – Arhitect Software, Agile Coach și facilitator. Florin are o expertiză tehnică remarcabilă și este recunoscut ca membru al programului „Director Regional” de la Microsoft , un grup de experți independenți selectați de Microsoft pentru a fi consilieri tehnici și strategici.

Florin Cardasim este implicat în viața comunității IT din regiune și este conectat la o rețea largă de specialiști IT și companii partenere în tehnologie. Este co-fondatorul Codecamp și NDR, unele dintre cele mai mari conferințe IT din Europa Centrală şi de Est. Florin este, de asemenea, co-fondatorul Strongbytes.AI – o companie care se concentrează pe servicii și produse Cloud și AI și TBNR – un fond de investiții tehnologice și startup accelerator.

Creativitate, interacțiune și agilitate sunt caracteristicile ce definesc Orange Systems ca angajator. Vino la kiTchen, pe 19 decembrie, ora 18:30 să împărtășim experiența noastră și să ne inspirăm de la cei mai buni.

La eveniment pot participa persoanele din domeniul IT, tech şi arhitecţi software. Participarea este gratuită, în limita locurilor disponibile. Pentru a-ți asigura un loc, completează formularul! Termenul limită este 18 decembrie, ora 17.00.

Prin astfel de evenimente, Orange Systems reiterează ambiția de a dezvolta domeniul IT sub marca creativității, calității și competitivității.

Mai multe detalii despre eveniment, afli pe pagina acestuia.

Acest articol a fost adăugat în cadrul campaniei #casăștii, ce se desfășoară în contextul proiectului „Sporirea accesului tinerilor la programele naționale și internaționale de dezvoltare personală”, implementat în cadrul Programului de Granturi 2019 pentru organizațiile de tineret al Ministerului Educației, Culturii și Cercetării.

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Donează şi încălzeşte o inimă de Crăciun: Campanie de caritate
Next CIR Pro Bono selectează un expert responsabil de identificarea barierelor de comunicare a APL cu cetățenii
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *