Gap Year – ce este? Un nou proiect dedicat tinerilor cu vârsta cuprinsă între 14 şi 20 de ani


Gap Year – o posibilitate de combatere a dezinformării acute a tinerilor, cu privire la oportunitățile de studiu și activitățile extrașcolare, o practică extrem de răspândită atât în Europa, cât și în SUA, dar, din păcate, încă străină majorității tinerilor țării noastre.

În acest scop vine un nou proiect – GAP|Gathering Any Possibility, dedicat tinerilor cu vârsta cuprinsă între 14 și 20 de ani.

Valentin Gherman, 19 ani, organizatorul proiectului:

“Am decis să implementez proiectul GAP | Gathering Any Possibilities pentru că, pe cand eram eu licean, nu am avut accesul la cunoștințe si oportunitați precum cele prezente în proiectul dat: Gap Year, aplicări peste hotare, ghidare în carieră, abordarea propriei identitați, oportunitați de voluntariat naționale și internaționale etc. Astfel, eu şi colega mea Valeria Toporeț, am hotărât să oferim această posibilitate noii generații de tineri. 

Scopul primordial al proiectului este informarea, influențarea mindset-ului și susținerea tinerilor, fără a le critica deciziile și neglija preferințele. La final, ca rezultat al proiectului, vom avea în jur de 30 tineri, făcând parte dintr-o nouă comunitate orientată spre asigurarea schimbului de idei și experiențe, activă atât online cât și offline; ce se vor cunoaște pe sine un pic mai bine; fiind mai indulgenți cu propriile lor dorințe și necesități; vor ieși de la sesiuni cu informații noi și exclusive, din partea invitaților noștri speciali.”

Dacă dorești să te încarci cu energie pozitivă, să obții noi cunoștințe și oportunități, petrecând timpul util și plăcut alături de oameni care motivează, nu ezita să aplici, fiind unul dintre cei 30 de beneficiari.

Aplică la proiect până la data de 15 ianuarie 2022, ora 12:00, completând formularul: AICI.

”GAP | Gathering Any Possibilities” este un proiect nou pentru tinerii din municipiul Chișinău, fiind co-finanțat de Fundația Poloneză-Americană pentru Libertate în cadrul programului RITA – Transformări în Regiune, implementat de Fundația Educație pentru Democrație.

Proiectul va fi realizat în cadrul programului de susținere a inițiativelor locale, lansat în urmă proiectului „The Wind of Change”, realizat de Institutul de Instruire în Dezvoltare “MilleniuM” din Republica Moldova în parteneriat cu Asociaţia Level UP din Polonia.

Pentru mai multe detalii, precum și agenda evenimentului, consultați link-ul de Facebook al evenimentului: https://fb.me/e/1sD1pXit1

Pentru mai multe articole asemănătoare, nu ezitați să accesați pagina web youth.md, precum și paginile de Facebook, Instagram și Telegram.

Reporter Youth.md: Zara Laura

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Concert caritabil: „Povestea de Iarnă” alături de Lupii si Alex Calancea Band
Next Ești un tânăr activist interesat de ecologie? Vino la aceste instruiri în domeniul eco
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply