Summitul Încrederii: Învață de la experți de top cum să construiești relații armonioase


Summitul Încrederii este un eveniment virtual despre încredere și modul în care aceasta sprijină construirea armoniei în relații: din cadrul familiei, din școli și de la locul de muncă.

În perioada 8-12 noiembrie 2021, participanții vor avea acces GRATUIT la peste 25 de filmări cu experți internaționali și români „de top” și vor primi sfaturi practice despre cum pot construi relații mai sănătoase, vieți mai împlinite și comunități mai puternice.

Summitul este pentru noi toți. Pentru părinții care nu știu ce să facă atunci când întâmpină probleme cu micuțul, pentru cuplul care își dorește să redescopere pasiunea, pentru profesorii și directorii de școală care pun suflet în tot ceea ce fac, pentru angajații care sunt în conflict cu superiorii și pentru persoanele care doresc să devină lideri mai buni.

Înscrie-te GRATUIT pe site-ul Wellbeing Institute; https://wellbeing-institute.ro și alătură-te altor mii de oameni pentru 5 zile de autodescoperire, învățare accelerată și conexiuni emoționale mai profunde – cu tine, cei dragi și comunitate.

Descoperă mai multe activități și evenimente pentru tineri, urmărind canalul nostru de Telegram și pagina Youth.md!

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous 50 de tineri din Centrele de Plasament au avut parte de instruiri în domeniul antreprenoriat
Next Asociația Tinerilor Avocați te invită la un eveniment unde vei afla avantajele medierii
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

1 × three =