Professional Development Program: Online Education – “Creating an Effective Online Classroom”


America House Chișinău invită profesori experimentați sau începători care doresc să afle mai multe despre metodele eficiente de predare online să se înscrie la Programul de dezvoltare profesională „Educație online – Crearea unei clase online eficiente” moderat de expertul american Julie Anderson, organizat în perioada 13-17 iulie la biroul America House Chișinău.

Educația online a fost utilizată de colegii și universități de ani de zile, dar abia recent a devenit o necesitate pentru toți. 

În timpul acestui program interactiv de 5 zile, participanții vor:

  1. învăța cum să gestioneze o clasă online;
  2. vor afla despre diferite platforme pentru prezentarea și desfășurarea unei clase online;
  3. vor lucra în grupuri mici pentru a crea un plan de utilizare a acestora instrumente pentru a avea o clasă online eficientă;
  4. vor face o prezentare despre utilizarea acestor instrumente.

Cine poate participa?

Participanții la acest program ar trebui să fie profesori moldoveni care doresc să afle mai multe despre metodele de predare online și vor fi așteptați să participe pe deplin la discuțiile noastre și la activitățile grupurilor mici.

Număr de participanți: 16.

Clasa va fi prezentată într-un mediu relaxat și distractiv în care vom lucra împreună pentru a face participanții să se simtă confortabil predând online, fiind în același timp eficienți și atingând obiectivele pe care și le-au stabilit pentru elevii și sălile de clasă. Va fi o varietate de moduri în care materialul este prezentat, inclusiv videoclipuri, prezentări PowerPoint, discuții și prezentări orale.

Mentorul acestui program va fi Julie Anderson – profesor, consultant principal și manager de proiect, prezentator calificat, facilitator și instructor. Julie Anderson este licențiată în ȘTIINȚE: EDUCAȚIE de la West Virginia State University, Institute, WV, SUA.

Link de înregistrare, vezi AICI. Înscrierile sunt deschise până la 12 iulie orele 12:00.

America House este un centru de resurse și dezvoltare profesională unde vizitatorii pot veni să învețe, să creeze și să se inspire! Centrul oferă o gamă largă de proiecte și programe culturale și educative menite să împărtășească din istoria, cultura și valorile SUA. Aici veți putea să aflați detalii despre studiile în diverse instituții educaționale din SUA prin intermediul Programului Education USA.

Descoperă mai multe activități și evenimente pentru tineri, urmărind canalul nostru de Telegram și pagina Youth.md!

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Ce este creativitatea și cum să generezi idei originale?
Next Evenimente de weekend: Trupe din România revin în Moldova!
Centrul Cultural America House
About the author

Centrul Cultural America House

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

20 − two =