Cele mai solicitate joburi în viitorul monopolizat de tehnologie


joburi viitor

Odată cu avansarea tehnologiei multe dintre locurile de muncă curente sunt pe cale de dispariție. Însă acestea creează și loc pentru joburi caracteristice erei tehnologiilor. Află în articolul de mai jos, care joburi urmează a fi cele mai solicitate în viitor!

Analist de date

Odată cu apariția internetului, fluxul de informație a devenit pentru companii și organizații incomensurabil. Este absolut necesar ca toată informația să fie analizată și stocată în beneficiul companiei. Astfel, analizatorii de date vor fi la mare căutare în anii ce urmează.

Joburi de viitor: (82) Analist de predicție a comportamentului

Asistent medical

Îmbunătățirea condițiilor de viață și în special a medicinei, a făcut posibil prelungirea speranței de viață. Însă cu o populație tot mai îmbătrânită sunt solicitați tot mai des asistenți medicali, pentru a îngriji persoanele în etate.

Ghid de nursing: cartea cu care trebuie să înceapă profesia de asistent  medical | Romania Libera

Programator

Fiind într-o eră a tehnologiilor și a internetului, nu va surprinde pe nimeni jobul de programator. Efectuând atât conceperea, scrierea, proiectarea programelor de calculator, acești specialiști vor contribui și întreține modernizarea lumii. Atât jobul de programator, cât și variații în domeniul IT, urmează a fi în topul celor mai populare posture.

Programator IT - meseria care te ține în pas cu timpul! / programator -it-meseria-care-te-tine-in-pas-cu-timpul

Manager de Marketing

Întreaga lume se mută din ce în ce mai mult în domeniul online, iar pandemia a facilitate extrem de mult această schimbare. Astfel pentru orice companie un manager de marketing este indispensabil, promovând și creând cel mai potrivit model pentru un produs. 

The Duties of a Marketing Manager | Suit Social

Inginer în robotică

Robotizarea lumii necesită și specialiști, care să contribuie la această sistematizare și dezvoltare. Prin urmare, inginerii în robotică urmează a fi una dintre cele mai necesare locuri de muncă pentru următoarele decenii. În orice domeniu ar putea fi introduși roboți, creați de acești profesioniști.

Departamentul Informatica si Ingineria Sistemelor

Dacă ți-a plăcut acest articol și vrei să afli mai multe despre domeniul joburi, nu ezita să accesezi și alte articole Youth.md. Te încurajăm să accesezi și paginile noastre de Facebook și Instagram pentru postări zilnice despre oportunități și informații utile și interesante!

Reporter: Lazari Delia
Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Cum să inițiezi o carieră de succes?
Next 7 obiceiuri ce te vor menține în formă bună
Erica Protap
About the author

Erica Protap

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

six + eight =