UTM te invită la un webinar despre dezvoltarea industrială durabilă


webinar dezvoltarea industrială de durată utm

Facultatea Inginerie Economică și Business, UTM vă invită să participați la un webinar, cu genericul: „Realizări și perspective ale dezvoltării industriale durabile în contextul integrării europene”.

Scopul webinarului este de a intensifica dialogul constructiv și cooperarea consolidată dintre mediul academic – societatea publică – business. Vei afla informații utile din prima sursă și vei participa la o dezbatere cu experți în domeniu.

Invitații acestui webinar:

  • Andrei ISAC, coordonator național de acțiune al proiectului regional EU4Environment, finanțat de Uniunea Europeană. Proiectul are drept scop de a acorda asistență țărilor Parteneriatului Estic: Armenia, Azerbaidjan, Belarus, Georgia, Republica Moldova și Ucraina în conservarea și utilizarea durabilă a capitalului natural, îmbunătățirea calității mediului și bunăstării populației și stimulării creșterii economice.
  • Rodica IORDANOV, director executiv al organizației non-guvernamentale EcoContact, care are drept scop promovarea proceselor de dezvoltare durabilă, protecția mediului și utilizarea sustenabilă a resurselor naturale la nivel regional.

În cadrul evenimentului ne propunem să dezbatem subiecte, cum ar fi: tendințele mondiale privind dezvoltarea durabilă; inițiativele Uniunii Europene care susțin dezvoltarea durabilă; reflectarea principiilor și valorilor europene privind dezvoltarea durabilă în politicile economice ale Republicii Moldova; politici europene de ecologizare a economiilor.

Detalii importante despre acest webinar:

Evenimentul se va desfășura în data de 14 mai, ora 13.00. Pentru participarea la eveniment este obligatorie înregistrarea online (link aici).

 La finele seminarului online, participanții vor fi solicitați să completeze o fișă de evaluare a evenimentului, după care vor recepționa un certificat în format electronic care va confirma participarea activă în cadrul evenimentului.

Webinarul este organizat în cadrul proiectului Jean Monnet Module „Dezvoltarea Industrială Durabilă în Contextul Integrării Europene” – EU4SID.  

Descoperă mai multe oportunități pentru tineri, alături de echipa youth.md!

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Advance Moldova: Participă la primul lor eveniment Story-webinar
Next Webinar: „Cum atragi, testezi și păstrezi talentul pe noua piață”
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

15 + 14 =