Te simți plictisit? „Play With Us” te scapă de rutină!


Play With Us clubul voluntarilor artico

Te simți plictisit în carantină și nu mai ai nici o idee cum să petreci timpul distractiv și productiv? „Play With Us” te scapă de rutină!

Atunci evenimentul „Play With Us” e creat absolut pentru tine. Clubul Voluntarilor, Artico, îți oferă posibilitatea de a juca Monopoly, UNO, Cards against humanity, Skribbl și alte jocuri captivante ce te vor determina să uiți de carantină și să trăiești emoții pozitive, intense alături de ei.

De ce merită să participi la „Play With Us”?

La acest eveniment organizat de Clubul Voluntarilor, vei avea ocazia să cunoști oameni noi și să inițiezi relații de prietenie. Instrucțiunile si comenzile sunt foarte simple, astfel în data de 29 aprilie, ora 18:00, alătură-te acestui excepțional eveniment.

Pentru a te înregistra și a participa la acest eveniment inedit, trebuie să completezi acest formular de înregistrare (link aici).

Cum va avea loc evenimentul?

Evenimentul se va desfășura online, pe data de 29 aprilie 2020, ora 18:00. Mai multe detalii vei primi pe adresa de e-mail după ce te vei înregistra.

Îndeamnă prietenii să participe împreună cu tine și petrece vesel timpul cu alți tineri veseli și activi! Seara promite a fi excepțională!

Descoperă mai multe oportunități pentru tineri, alături de echipa youth.md!

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Trei personalități de succes care au reușit neavând studii superioare
Next Filmele în serie – alegerea perfectă pentru un maraton cinematografic!
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

five × one =